Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του e-Banking, μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα για την κάλυψη προγραμματισμένων ή έκτακτων αναγκών σας online, από την ασφάλεια του χώρου σας.

Αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα Eurobank που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες:

  • Η κάρτα που σας ταιριάζει

Βρίσκετε την πιστωτική κάρτα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Απαντάτε σε μια σειρά απλών ερωτήσεων για να προσδιορίσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας π.χ. εκπτώσεις σε λογαριασμούς, προνόμια σε καταστήματα που σας ενδιαφέρουν, προγράμματα επιβράβευσης που σας ταιριάζουν.

  • Online αίτηση σε λίγα λεπτά

Κάνετε γρήγορα την αίτησή σας μέσα από το e-Banking σας. Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας, συμπληρώνετε τα κενά πεδία και αν χρειαστεί ανεβάζετε εύκολα 1 ή 2 δικαιολογητικά εκείνη τη στιγμή.

  • Ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης

Εφόσον η αίτησή σας εγκριθεί, λαμβάνετε ειδοποίηση με SMS ή email και υπογράφετε ηλεκτρονικά με ασφάλεια. Η εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή σας έχει την ίδια ισχύ με τη φυσική υπογραφή σας.

  • Παραλαβή της κάρτας σας ταχυδρομικά

Λαμβάνετε την πιστωτική κάρτα σας και το ΡΙΝ της στη διεύθυνση που επιλέξατε, χωρίς να έρθετε σε κατάστημά μας. Την ενεργοποιείτε και μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τις συναλλαγές σας.

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για την online έκδοση πιστωτικής κάρτας εδώ.