Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στην Eurobank, οι συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες και, σε μεγάλο βαθμό, αυτοματοποιημένες υπηρεσίες, με στόχο την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτησή τους. 

Ειδικότερα, με το e-Banking, σάς προσφέρουμε μια πληθώρα νέων δυνατοτήτων για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σας:

 • Εμφάνιση πληροφοριών προγράμματος €πιστροφή
  Βλέπετε ανάλυση των ευρώ €πιστροφή που έχετε συλλέξει και εξαργυρώσει από τις κάρτες σας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, καθώς και τα διαθέσιμα ευρώ €πιστροφή σας.
 • Account Aggregation
  Ελέγχετε από τον υπολογιστή σας τη συνολική εικόνα των υπολοίπων σας καθώς και τις κινήσεις, σε καταθετικούς λογαριασμούς, χρεωστικές, προπληρωμένες αλλά και πιστωτικές κάρτες που διατηρείτε σε οποιαδήποτε ελληνική συστημική τράπεζα και στο εξωτερικό, στην Revolut.
 • Επικαιροποίηση στοιχείων online μέσα από την εφαρμογή eGov KYC
  Μπορείτε να δώσετε online τη συγκατάθεσή σας στην Eurobank, προκειμένου να επικαιροποιήσει τα στοιχεία σας απευθείας από την εφαρμογή eGov KYC (Know Your Customer) της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, χωρίς να χρειαστεί να προσκομίσετε έγγραφα ή να πάτε σε κατάστημα.
 • Διαχείριση επενδυτικού χαρτοφυλακίου online
  Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε επενδυτικές συναλλαγές σε μετοχές (αγορά-πώληση & ακύρωση αίτησης αγοράς και πώλησης μετοχών), με ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο.

Μάθετε περισσότερα εδώ