Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αγοράστε, κατασκευάστε, επισκευάστε ή ανακαινίστε το σπίτι σας σήμερα

 • Σταθερή δόση που αλλάζει εάν το χρειαστείτε
  Επιλέξτε σταθερό επιτόκιο για τη σιγουριά μιας σταθερής και προκαθορισμένης δόσης που μπορεί να ισχύει για όλη τη διάρκεια του δανείου. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε, μειώσετε ή να παραλείψετε τη δόση σας, εάν το χρειαστείτε ανάλογα με τα οικονομικά σας.
 • Προέγκριση δανείου σε 3 μόλις μέρες
  Μάθετε γρήγορα το ποσό του δανείου που μπορείτε να λάβετε (βάσει των οικονομικών σας στοιχείων) για να γνωρίζετε τις αξίες ακινήτου που θα αναζητήσετε.
 • Δίπλα σας σε κάθε βήμα της αίτησής σας
  Είμαστε δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα

Προσαρμόζουμε την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου στα οικονομικά σας

Στη διάρκεια του στεγαστικού δανείου σας είναι πιθανό η οικονομική σας κατάσταση να επηρεαστεί από απρόοπτα έξοδα ή τα εισοδήματά σας να αυξηθούν. Μαζί μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα τον τρόπο αποπληρωμής του δανείου σας, για ένα σύντομο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μάθετε περισσότερα

Προστατεύστε την περιουσία και την οικογένειά σας

Μαζί με το δάνειό σας, μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα ασφαλιστικά προγράμματα για την προστασία του ακινήτου σας και την κάλυψη των αναγκών σας ως δανειολήπτης, επιλέγοντας μέσα από μία πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων της Eurolife FFH.

Ενημερωθείτε αναλυτικά και κάντε την αίτησή σας σε ένα κατάστημά μας ή με βιντεοκλήση

 • Ενημέρωση τηλεφωνικά
  Τηλεφωνήστε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank στο 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 και λύστε κάθε απορία σας, σχετικά με την απόκτηση του στεγαστικού σας δανείου.
 • Αίτηση σε ένα κατάστημά μας
  Κλείστε ραντεβού για να συζητήσετε με έναν Σύμβουλό μας για το στεγαστικό σας δάνειο. Ο Σύμβουλος είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, από την υποβολή της αίτησης μέχρι την εκταμίευση του δανείου.
 • Αίτηση μέσω v-Banking
  Ένας Σύμβουλός μας σας καθοδηγεί με βιντεοκλήση μέχρι την ολοκλήρωση της αίτησής σας, αρκεί να έχετε κωδικούς e-Banking. Με τον τρόπο αυτό, εφόσον εγκριθεί το δάνειο, θα χρειαστεί επίσκεψη σε κατάστημά μας μόνο για την υπογραφή της σύμβασης.

Μάθετε περισσότερα