Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Tο σπίτι μας σχετίζεται άμεσα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις αναμνήσεις και τις στιγμές που θέλουμε να κρατήσουμε για πάντα, γι’ αυτό πρέπει να το προστατεύουμε.

Τώρα η ασφάλιση κατοικίας γίνεται ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα, επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH ΑΕΓΑ μέσω της Eurobank, με την ιδιότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, που καλύπτουν τις ανάγκες σας, προσφέροντάς σας μοναδικά πλεονεκτήματα!

  • 4 μήνες ΔΩΡΟ σε κάθε νέο συμβόλαιο ασφάλισης κατοικίας έως και 31.12.2021
    Αποκτήστε ασφάλεια κατοικίας sweet home smart ή sweet home smart στεγαστικού της Eurolife FFH ΑΕΓΑ έως και 31.12.2021 και επωφεληθείτε της προσφοράς για 4 μήνες δωρεάν σε όλες τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου σας για το 1ο έτος του συμβολαίου.
  • Έκπτωση 5% στην ασφάλιση κατοικίας + 5% στην ασφάλιση αυτοκινήτου, συνδυαστικά
  • Συνδυάστε την ασφάλιση κατοικίας με ασφάλεια αυτοκινήτου της Eurolife FFH ΑΕΓΑ και κερδίστε, επιπλέον της παραπάνω προσφοράς, έκπτωση 5% σε κάθε ένα από τα δύο ασφαλιστήρια, στο σύνολο των καλύψεων.*
  • Διεκδικήστε ένα Mercedes A180 με leasing για ένα έτος
    Συνδυάζοντας ασφάλιση κατοικίας και αυτοκινήτου έως και 31.12.2021 μπαίνετε στην κλήρωση της Eurolife FFH ΑΕΓΑ, που θα πραγματοποιηθεί στις 17.01.2022 και διεκδικείτε τη χρήση ενός αυτοκινήτου Μercedes A 180 με leasing για ένα έτος.

Βρείτε την ασφάλεια κατοικίας της Eurolife FFH ΑΕΓΑ που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αποκτήστε την μέχρι 31.12.2021 κλείνοντας ραντεβού σε ένα κατάστημα Eurobank της επιλογής σας και προλάβετε τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρουμε!

Μάθετε περισσότερα

* Η έκπτωση ισχύει και στην περίπτωση που έχετε ήδη ασφάλεια αυτοκινήτου της Eurolife FFH ΑΕΓΑ και θα την λάβετε στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου εάν αποκτήσετε και πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας.

Η ασφάλιση κατοικίας sweet home smart και sweet home smart στεγαστικού είναι προϊόντα της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH ΑΕΓA και διανέμονται από την Eurobank, που ενεργεί ως ασφαλιστικός πράκτορας.