Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στην Eurobank μπορείτε να βρείτε ασφαλιστικά προγράμματα της Eurolife FFH ΑΕΑΖ, τα οποία εξασφαλίζουν για εσάς και την οικογένειά σας πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με προσιτό κόστος.

Επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες:

Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους: το πρόγραμμα υγείας «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους» της Eurolife FFH ΑΕΑΖ, παρέχει υπηρεσίες νοσοκομειακής περίθαλψης σε συνεργασία με τις κλινικές του μεγαλύτερου ελληνικού ιδιωτικού ομίλου, Hellenic Healthcare Group: Υγεία, Metropolitan General, Metropolitan Hospital, Μητέρα.

  • Κάλυψη έως 700.000€ για έξοδα νοσηλείας για κάθε ασφαλισμένο, ανά ασφαλιστική περίοδο, ανά περιστατικό νοσηλείας
  • Ποσό συμμέτοχης του πελάτη 1500€ με δυνατότητα σημαντικής μείωσης κατά περίπτωση
  • Κόστος από 20€ το μήνα για εσάς και από 18€ τον μήνα για κάθε παιδί σας
  • Νοσοκομειακή περίθαλψη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Εξασφαλίζω πρόληψη: με γνώμονα ότι για την υγεία και τη μακροζωία η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία, η Eurolife FFH σχεδίασε αποκλειστικά για τους πελάτες της Eurobank και τις οικογένειές τους, ένα πλήρες πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων, ιατρικών επισκέψεων και εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας, με προσιτό κόστος και απλές διαδικασίες ασφάλισης.

  • Με 99€ ανά έτος για οικογένειες έως 6 μέλη
  • Με 49€ ανά έτος για ατομική ασφάλιση

Επιπλέον των παραπάνω προνομίων που αποκτάτε με τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας, εάν καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα σας, που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, σας επιστρέφουμε 2% της αξίας των ασφαλίστρων σας σε ευρώ μέσα από το πρόγραμμα.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους» και «Εξασφαλίζω πρόληψη» είναι προϊόντα της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH ΑΕΑZ και διανέμoνται από τη Eurobank, που ενεργεί ως ασφαλιστικός πράκτορας.

Θέλω να ενημερωθώ