Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εσείς μας εμπιστεύεστε, εμείς σας επιβραβεύουμε με ευρώ €πιστροφή και προνόμια.

Μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στη Eurobank εκδηλώνοντας σχετικό ενδιαφέρον έως και 31.03.2021* και κερδίστε 50 ευρώ €πιστροφή στη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχων καρτών Eurobank €πιστροφή.

Επίσης, ωφελείστε από σημαντικά προνόμια, αλλά και εκπτώσεις σε προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς, τα ολοκληρωμένα προγράμματα «Μισθοδοσία Προνόμιο» για Δημοσίους Υπαλλήλους, «Κάθε Μέρα Σύμμαχοι» για το προσωπικό των Ένοπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας και τα ολοκληρωμένα προγράμματα «Για εμένα» & «Αποστράτων» για συνταξιούχους, που σας προσφέρουν μεταξύ άλλων:

Τρεχούμενο Λογαριασμό Μισθοδοσίας με

 • Προνομιακό κλιμακωτό επιτόκιο.
 • Αυτόματη και δωρεάν εξόφληση των λογαριασμών σας, όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λπ. μέσω πάγιας εντολής.
 • Κάλυψη στα έκτακτα έξοδά σας, μέσω της δυνατότητας υπερανάληψης, με τα πρώτα 150€ κάθε μήνα άτοκα.
 • Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας, ευκολία και κέρδος από τις καθημερινές συναλλαγές σας με Χρεωστική Κάρτα Debit Mastercard που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, για να κερδίζετε ευρώ €πιστροφή στις καθημερινές σας αγορές σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις του προγράμματος, χτίζοντας παράλληλα το αφορολόγητό σας.

Διευκόλυνση στην καθημερινότητά σας

 • Δωρεάν πληρωμές και μεταφορές με 1,50€ τον μήνα. Με τις νέες e-συναλλαγές για ιδιώτες έχετε, κάθε μήνα δωρεάν: 4 πληρωμές λογαριασμών, 4 μεταφορές χρημάτων, 4 εισερχόμενα εμβάσματα και απεριόριστες πάγιες εντολές πληρωμής. Αρκεί να κάνετε τις συναλλαγές σας online, τηλεφωνικά ή σε ΑΤΜ μας.
 • Διευκόλυνση στην πραγματοποίηση αγορών, παρέχοντας τη δυνατότητα απόκτησης Πιστωτικής Κάρτας Visa/Mastercard με δωρεάν συνδρομή για το διάστημα που λαμβάνετε τη σύνταξη/μισθοδοσία σας στην Eurobank, μειωμένο επιτόκιο, δυνατότητα πληρωμής οφειλών προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Στήριξη στις μικρές και μεγάλες ανάγκες

 • Προσωπικό Δάνειο Μισθωτών/Συνταξιούχων συνεργαζόμενων φορέων*** με προνομιακό επιτόκιο, πάνω από 50% έκπτωση στα έξοδα & κυρίως εύκολη αποπληρωμή απευθείας από τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας.
 • Στεγαστικό Δάνειο για αγορά, κατασκευή και επισκευή/ανακαίνιση κατοικίας:
 • Με σταθερό επιτόκιο και σταθερή δόση για ορισμένη αρχική περίοδο ή και για όλη τη διάρκεια του δανείου, με ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση.
 • Με κυμαινόμενο επιτόκιο, με επιπλέον έκπτωση λόγω του ενεργού λογαριασμού μισθοδοσίας/σύνταξης.

Κάλυψη της υγείας και της περιουσίας σας σε συνεργασία με τις εταιρείες του ομίλου Eurolife FFH**

 • Ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας «εξασφαλίζω πρόληψη» της ασφαλιστικής εταιρίας Eurolife FFH ΑΕΑΖ με 49€ τον χρόνο, που προσφέρει δωρεάν ετήσιο check up, ιατρικές επισκέψεις με χαμηλό κόστος και άλλες σημαντικές παροχές υγείας.
 • Πρόγραμμα ασφάλειας προσωπικών αντικειμένων «Safe Pocket» της ασφαλιστικής εταιρίας Eurolife FFH ΑΕΓΑ, για προστασία σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής καρτών Eurobank και άλλων προσωπικών αντικειμένων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου «Safe Drive» της ασφαλιστικής εταιρίας Eurolife FFH ΑΕΓΑ, με έκπτωση στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης έως και 14,5% για τους Δημοσίους Υπαλλήλους και 20% για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, ειδικά για Συνταξιούχους ή Απόστρατους ισχύει:

 • Προθεσμιακή Κατάθεση Σύνταξης με ελάχιστο ποσό 5.000€ και επιλογή 3μηνης ή 12μηνης διάρκειας, με σταθερή απόδοση, η οποία διπλασιάζεται τον 6ο & τον 12ο μήνα.
 • Εύκολη διαδικασία μεταφοράς σύνταξης, η οποία ολοκληρώνεται στο κατάστημα, απλά και γρήγορα αρκεί να γνωρίζετε το ΑΜΚΑ σας και τον Α.Μ. ΔΙΑΣ ή προσκομίζοντας πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης.

 

Εάν είστε Δημόσιος Υπάλληλος

Εάν είστε Συνταξιούχος

Εάν είστε ένστολος ή Απόστρατος

 

Ενημερωθείτε για το προϊόν που σας ενδιαφέρει κλείνοντας ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί μέσω της υπηρεσίας Ραντεβού στο κατάστημα.

Δείτε τους όρους και προϋποθέσεις για την προωθητική ενέργεια επιβράβευσης με 50 ευρώ €πιστροφή για μεταφορά της Μισθοδοσίας ή της Σύνταξής σας.

*Υπό την πρόσθετη προϋπόθεση ότι ο μισθός/σύνταξή σας θα πιστωθεί για πρώτη φορά σε τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας/σύνταξης που τηρείτε στη Eurobank έως και τις 30.06.2021

** Αφορά Ασφαλιστικά προγράμματα της Εurolife FFH ΑΕΓΑ και τις Eurolife FFH ΑΕΑΖ που διανέμονται από τη Eurobank ως Ασφαλιστικό Πράκτορα.

***Αφορά σε εργαζόμενους ή συνταξιούχους Οργανισμών του Δημοσίου που συνεργάζονται με την Eurobank.