Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η στήριξη της Παιδείας αποτελεί στρατηγικό πυλώνα εταιρικής υπευθυνότητας της Eurobank, με δράσεις που επιβραβεύουν την αριστεία και στηρίζουν ενεργά τη νέα γενιά. Η επιβράβευση της ευγενούς άμιλλας, της διαρκούς προσπάθειας κατάκτησης νέων κορυφών και η ανάδειξη ακαδημαϊκών επιδόσεων και δυνατοτήτων είναι αναπόσπαστα στοιχεία του πυλώνα Παιδείας και Αριστείας της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο αυτό η Eurobank υλοποιεί με συνέπεια, από το 2003, το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Το Πρόγραμμα επιβραβεύει τους αριστούχους αποφοίτους με τον υψηλότερο αριθμό μορίων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από όλα τα λύκεια της χώρας. Πέρα από το χρηματικό έπαθλο, έχουμε τη χαρά να διοργανώνουμε για τους αριστούχους και τις οικογένειες τους συγκινητικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, με την εκπροσώπηση της Διοίκησης της Τράπεζας, αλλά και σημαντικών φορέων. Με τον τρόπο αυτό, η Eurobank στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες ως ενεργός κοινωνικός εταίρος και ενθαρρύνει τους νέους να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στην ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα και αργότερα στην ελληνική αγορά εργασίας.

Λόγω της πανδημίας, οι εκδηλώσεις βράβευσης για τους αριστούχους του σχολικού έτους 2019-2020 δεν πραγματοποιήθηκαν. Οι 867 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες όμως, είχαν τη χαρά να λάβουν ηλεκτρονικά το βραβείο τους και να το μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Στα 18 χρόνια ζωής του θεσμού έχουν συνολικά βραβευτεί από τη Eurobank 19.453 μαθητές με χρηματικά έπαθλα που ξεπερνούν τα 18.000.000 ευρώ. Πολλοί από τους αριστούχους μας έχουν ήδη σημαντικό ρόλο στην οικονομική και ακαδημαϊκή ζωή της Ελλάδας κι αυτό μας κάνει πολύ υπερήφανους.

Δείτε ιστορίες των αριστούχων μας στο Instagram #eurobank_imegalistigmi