Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Eurobank, εισάγει, πρώτη στην ελληνική αγορά, μια νέα γενιά χρεωστικών καρτών από οικολογικό, βιοδιασπώμενο υλικό, υιοθετώντας τα διεθνή περιβαλλοντικά πρωτόκολλα στην τραπεζική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Στο εξής όλες οι νέες Personal Banking Debit Mastercard αλλά και όσες χρεωστικές ανανεώνονται ή επανεκδίδονται, κατασκευάζονται από βιοδιασπώμενο υλικό, για την παραγωγή του οποίου απαιτείται μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και δημιουργεί σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές θερμοκηπίου. Οι νέες χρεωστικές κάρτες, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό ως τώρα πλαστικό, μπορούν να ανακυκλωθούν ή να κομποστοποιηθούν, δηλαδή αποτελούν ένα απολύτως «πράσινο» προϊόν, διατηρώντας όμως τις ίδιες προδιαγραφές αντοχής και προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την μορφή (design) στις πιο σύγχρονες διεθνείς τάσεις. Στόχος είναι η εφαρμογή, στην πράξη, της περιβαλλοντικής στρατηγικής της Τράπεζας, με σκοπό τη σημαντική μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και στην ενίσχυση πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης.

Η νέα γενιά χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Eurobank, συμπεριλαμβανομένης και της Personal Banking VISA, συνδυάζει την τελευταία τάση στην παγκόσμια αγορά υιοθετώντας ιδιαίτερα καινοτόμα χαρακτηριστικά:

  • Κάθετος σχεδιασμός: ένα νέο σχήμα πρωτοποριακό και καινοτόμο που προσαρμόζει τη φυσική μορφή στην ολοένα διευρυνόμενη ψηφιακή μορφή συναλλαγών (με χρήση τηλεφώνου κ.λπ.) καθώς, για πρώτη φορά, η φυσική κάρτα (πλαστικό) είναι όμοια με την «ψηφιακή» κάρτα (Eurobank Wallet), γεφυρώνοντας το φυσικό & τον ψηφιακό κόσμο
  • Μοντέρνο εικαστικό: με στόχο να υιοθετηθεί μια ενιαία, ομοιόμορφη και μοναδική ταυτότητα για όλες τις νέες κάρτες Eurobank, με χρήση χαρακτηριστικών μοτίβων και χρωμάτων.
  • Απλότητα & Colour Edge: Μοντέρνο σχεδιασμό με το σύνολο των στοιχείων στην πίσω όψη της κάρτας ακολουθώντας τη νέα διεθνή τάση και ευκολία για τον χρήστη μέσω διακριτού, κόκκινου περιγράμματος, να ξεχωρίζει την κάρτα στο πορτοφόλι του με μια ματιά.

Έτσι, έχετε στα χέρια σας μια σύγχρονη κάρτα τόσο ως προς τις λειτουργίες της όσο και ως προς την εμφάνισή της.