Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της έχει ξεκινήσει η Eurolife FFH, η οποία, αλλάζοντας το όνομα και το λογότυπό της, συστήθηκε ξανά στην ασφαλιστική αγορά.

Πρόκειται για μια νέα αρχή και για ένα μεγάλο βήμα, καθώς η αλλαγή αυτή αντανακλά τη δέσμευση της Eurolife FFH να βρίσκεται στο πλευρό κάθε ανθρώπου που την εμπιστεύεται, λειτουργώντας διαφορετικά και δίνοντας αξία σε ό,τι είναι σημαντικό για τον καθένα. Η εταιρεία βλέπει όλα αυτά που μπορούν να καταφέρουν οι πελάτες και οι συνεργάτες της, γι’ αυτό και εστιάζει στις στιγμές που τους παρακινούν καθημερινά, υποστηρίζοντας την καλύτερη εκδοχή της ζωής τους.

Η Eurolife FFH έχει καινούριο όνομα, όμως κρατά αναλλοίωτες τις αρχές και τις αξίες που την έχουν φέρει στην κορυφή του κλάδου: την αξιοπιστία, την καινοτομία, την αισιοδοξία. Συνεχίζει να είναι δίπλα σε όλους εκείνους που διεκδικούν το καλύτερο για τους ίδιους και τους δικούς τους ανθρώπους, προσφέροντας απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της, με διαφάνεια και υπευθυνότητα. Με την κληρονομιά της 20ετούς εμπειρίας της, η Eurolife FFH συνεχίζει να υποστηρίζει τα θέλω και τις επιδιώξεις των πελατών και των συνεργατών της, ενδυναμώνοντάς τους ώστε να σχεδιάζουν το μέλλον που έχουν ονειρευτεί. Διατηρώντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πρωτοπόρων προϊόντων και υπηρεσιών, είναι σε θέση να αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει καθημερινά.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πιστεύουν στον εαυτό τους, να φροντίζει εκείνους που φροντίζουν, να δημιουργεί για εκείνους που δημιουργούν.