Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Eurobank βραβεύεται από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance «Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2020». Η βράβευση αυτή απονέμεται στην Eurobank για 5η συνεχή χρονιά και αποδεικνύει τη σταθερότητα και τη συνέπεια της Τράπεζας.

Μεθοδολογία

Οι συντάκτες του περιοδικού Global Finance, με τη συμβολή αναλυτών, στελεχών εταιρειών και τεχνολογικών εμπειρογνωμόνων, επιλέγουν τους νικητές για τα βραβεία Best Bank χρησιμοποιώντας στοιχεία που παρέχονται τόσο από τις ίδιες τις τράπεζες αλλά και από ανεξάρτητη έρευνα που βασίζεται σε ένα σύνολο αντικειμενικών κριτηρίων.

Τα αποτελέσματα βασίστηκαν στην απόδοση των τραπεζών από 1η Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2019 και βασίζονται σε αλγόριθμο που εμπεριέχει κριτήρια όπως η γνώση των τοπικών συνθηκών και των αναγκών των πελατών, η οικονομική ισχύ και ασφάλεια, η εταιρική διακυβέρνηση, η ανταγωνιστική τιμολόγηση και η καινοτομία.

Tα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν επιπλέον το εύρος της παγκόσμιας κάλυψης, τον αριθμό των εργαζομένων, την εξυπηρέτηση πελατών, τη διαχείριση κινδύνων, το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών και την έξυπνη χρήση της τεχνολογίας.

Δείτε εδώ την πλήρη λίστα των νικητών σε παγκόσμιο επίπεδο.