Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του e-Banking, μπορείτε να αποκτήσετε online προϊόντα για την κάλυψη προγραμματισμένων ή έκτακτων αναγκών σας, από την ασφάλεια του δικού σας χώρου, χωρίς απαραίτητη επίσκεψή σας σε κατάστημα του Δικτύου μας.

Αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα Eurobank που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες:

 • Η κάρτα που σας ταιριάζει.
  Βρίσκετε την πιστωτική κάρτα που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Την επιλέγετε ανάλογα με το πρόγραμμα επιβράβευσης, τις εκπτώσεις σε άλλους λογαριασμούς σας, τα προνόμιά σας σε καταστήματα κ.α.
 • Online αίτηση σε λίγα λεπτά.
  Κάνετε γρήγορα την αίτησή σας μέσα από το e- Banking σας, χωρίς να έρθετε σε κατάστημά μας. Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και συμπληρώνετε τα υπόλοιπα πεδία. Εάν χρειαστεί ανεβάζετε εύκολα 1 ή 2 δικαιολογητικά εκείνη τη στιγμή.
 • Ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης.
  Εφόσον η αίτησή σας εγκριθεί, λαμβάνετε ειδοποίηση με SMS ή email. Υπογράφετε ηλεκτρονικά με ασφαλή διαδικασία. Η εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή σας έχει την ίδια ισχύ με τη φυσική υπογραφή σας.
 • Παραλαβή της κάρτας σας ταχυδρομικά.
  Λαμβάνετε την πιστωτική κάρτα σας και το ΡΙΝ της στη διεύθυνση που επιλέξατε. Δεν χρειάζεται να έρθετε σε κατάστημά μας. Την ενεργοποιείτε και μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τις συναλλαγές σας.

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για την έκδοση online Πιστωτικής κάρτας εδώ.

Επίσης, μέσα από το e-Banking της Eurobank μπορείτε να αποκτήσετε την προπληρωμένη κάρτα e-prepaid VISA, για τηλεφωνικές παραγγελίες ή αγορές και πληρωμές online, φορτίζοντάς την με το ποσό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά. H e-prepaid VISA είναι άυλη και αποκτάτε τον αριθμό της αποκλειστικά μέσω του e-Banking, χωρίς δικαιολογητικά. Τη φορτίζετε online ή τηλεφωνικά με το ποσό που θέλετε.