Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Κάντε τις συναλλαγές σας με e-Banking και Eurobank Mobile App από υπολογιστή ή κινητό, χωρίς να πάτε σε κατάστημα.

Για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των συναλλαγών σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εναλλακτικά και ψηφιακά Δίκτυά μας, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς να είναι αναγκαία η επίσκεψή σας σε κατάστημα.

Αν δεν έχετε ήδη κωδικούς e-Banking, μπορείτε άμεσα να αποκτήσετε online. Χρειάζεστε μόνο τα στοιχεία ενεργής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην τράπεζα. Ακολουθείτε τα παρακάτω 3 απλά βήματα και μπορείτε να συνδεθείτε από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας:

  1. Ταυτοποίηση με κάρτα: Συμπληρώνετε τον αριθμό και το PIN ενεργής χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank.
  2. Επιβεβαίωση με SMS: Λαμβάνετε Κωδικό μιας Χρήσης (OTP) στον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank.
  3. Άμεση έκδοση κωδικών: Επιλέγετε Username και Password.

Με e-Banking δεν χρειάζεται πλέον να πάτε σε κατάστημα. Από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας μπορείτε να:

  • Κάνετε γρήγορα και με χαμηλότερο κόστος πάνω από 1.200 συναλλαγές: πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές χρημάτων, επενδύσεις κ.ά.
  • Παρακολουθείτε οποιαδήποτε στιγμή τα προϊόντα και τα οικονομικά σας στην Eurobank: καταθέσεις, επενδύσεις, δαπάνες και αφορολόγητο.
  • Ελέγχετε τα οικονομικά σας και σε άλλες τράπεζες μέσω της υπηρεσίας ανοιχτής τραπεζικής Account Aggregation: λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες σας στις Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς. Ενεργοποιείτε τη διασύνδεση με κάθε τράπεζα που σας ενδιαφέρει και επιλέγετε τους λογαριασμούς και τις πιστωτικές κάρτες που θέλετε να παρακολουθείτε. Μπορείτε να διακόψετε τη διασύνδεση οποιαδήποτε στιγμή ή να την ενεργοποιήσετε ξανά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ήδη e-Banking και ενεργούς κωδικούς πρόσβασης στις άλλες τράπεζες που θέλετε να συνδέσετε.
  • Ορίζετε πάγιες εντολές σε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα σας Eurobank για να κάνετε τακτικές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων εμπρόθεσμα και αυτόματα.
  • Αποκτάτε online προϊόντα: πιστωτικές κάρτες, προθεσμιακές καταθέσεις, προπληρωμένη κάρτα, λογαριασμό Live.