Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Εμείς το κάνουμε πράξη. Γιατί για εμάς, μετράει να νιώθετε πάντα ικανοποιημένοι με την τράπεζά σας. Μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank από 17 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2020 και βγείτε κερδισμένοι. Γιατί οι σχέσεις εμπιστοσύνης είναι αμφίδρομες.

Εάν είστε δημόσιος υπάλληλος ή συνταξιούχος με συνολικά υπόλοιπα τριάντα χιλιάδες ευρώ (€30.000) και άνω σε καταθετικά ή/και επενδυτικά ή/και ασφαλιστικά προϊόντα στην Τράπεζά μας, μεταφέροντας τη μισθοδοσία/σύνταξή σας στην Τράπεζά μας από 17 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2020* κερδίζετε:

  • Δύο Εισιτήρια με Κωδικό €πιστροφή, εσωτερικού, απλής μετάβασης (one way), business class, από το δίκτυο της Aegean & Olympic Air (δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου, τέλη και λοιπές χρεώσεις που βαρύνουν τους επιβάτες και θα χρεωθούν στην κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή κατά το χρόνο έκδοσης των Εισιτηρίων με Κωδικό €πιστροφή)
  • €πιστροφή 5% για έναν ολόκληρο χρόνο από τα καθημερινά σας έξοδα στα πρατήρια ΕΚΟ** & super markets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Χαλκιαδάκης και μασούτης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή με χρήση κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Σχέσης Personal Banking που σας εξυπηρετεί.

*Ισχύουν πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις. Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

** Δεν ισχύει για συναλλαγές αγοράς πετρελαίου θέρμανσης ή συναλλαγές άνω των 300€ ανά συναλλαγή.