Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Eurobank σε συνεργασία με την Eurolife ERB Ασφαλιστική δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε και να διαμορφώσετε online το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σας.

Συγκεκριμένα, με την Eurolife Ασφάλιση Αυτοκινήτου:

  • Επιλέγετε τις καλύψεις που χρειάζεστε. Βλέπετε τι περιλαμβάνει η κάθε κάλυψη, το κόστος για καθεμιά ξεχωριστά και επιλέγετε τη διάρκεια ασφάλισης που επιθυμείτε.
  • Διαμορφώνετε online τα ασφάλιστρά σας. Προσθέτετε ή αφαιρείτε καλύψεις, διαμορφώνοντας το συνολικό κόστος των ασφαλίστρων με κάθε σας επιλογή.
  • Εξασφαλίζετε εκπτώσεις και δωρεάν υπηρεσίες. Δικαιούστε εκπτώσεις εάν επιλέξετε ετήσια διάρκεια, εάν είστε μισθωτός Δημοσίου, εάν λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, εάν ασφαλίζετε και δεύτερο αυτοκίνητο στην Eurolife ERB Ασφαλιστική ή εάν είστε πελάτης της Vodafone. Εξασφαλίζετε επίσης δωρεάν υπηρεσίες και εκπτώσεις στον Όμιλο Ευρωκλινική για εσάς και την οικογένειά σας.
  • Ολοκληρώνετε την αγορά σας online μέσα σε λίγα λεπτά. Πληρώνετε online τα ασφάλιστρά σας μέσω του e-Banking της Eurobank ή με οποιαδήποτε κάρτα σας μέσω της epliromi της Eurolife ERB Ασφαλιστική ενώ παράλληλα λαμβάνετε με email το ασφαλιστήριό σας. Για πληροφορίες και προσφορά ασφάλισης πατήστε εδώ.
Για πληροφορίες και προσφορά ασφάλισης πατήστε εδώ.