Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της αγοράς ακινήτων και γνωρίζοντας τις απαιτήσεις σας, η Eurobank φέρνει μια νέα εποχή στα στεγαστικά δάνεια, προσφέροντας σταθερή δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Η Eurobank δημιούργησε και προτείνει μια νέα γενιά στεγαστικών προγραμμάτων με δυνατότητα σταθερής δόσης για όλη τη διάρκεια του δανείου που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας, είτε θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά, είτε στην κατασκευή ή την επισκευή ακινήτου.

Οι μειωμένες τιμές των ακινήτων και τα χαμηλά επιτόκια χρηματοδότησης, σε συνδυασμό με την αντικειμενική ανάγκη των ελληνικών νοικοκυριών για σταθερότητα στο σχεδιασμό του οικογενειακού προγραμματισμού, δημιουργούν μία νέα πραγματικότητα στη στεγαστική αγορά.

Η Eurobank προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησης των ευκαιριών που υπάρχουν σήμερα, παρέχοντας στεγαστικές λύσεις με πραγματικά ευνοϊκούς όρους.

  • Σταθερό επιτόκιο για τρία (3), πέντε (5), δέκα (10), δεκαπέντε (15), είκοσι (20), εικοσιπέντε (25) και τριάντα (30) έτη. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά εξασφαλίζεται σταθερή δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου.
  • Ειδικές εκπτώσεις λόγω δέσμευσης μετρητών ή τίτλων.
  • Μηδενικό κόστος πρόωρης μερικής ή ολικής αποπληρωμής.
  • Διάρκεια δανείου έως 30 έτη.
  • Χρηματοδότηση έως το 80% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.
  • Άμεση εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με τα στεγαστικά δανειακά προϊόντα είτε μέσω της νέας αποκλειστικής γραμμής εξυπηρέτησης (210 95 55 888), είτε μέσω του eurobank.gr.

Εστιάζοντας στις ανάγκες των νέων ζευγαριών (έως 40 ετών), η Τράπεζα προσφέρει όλα τα παραπάνω στεγαστικά προϊόντα σταθερού επιτοκίου για απόκτηση ακινήτου (αγορά/κατασκευή), με σημαντικά μειωμένη δόση για τους πρώτους 6 μήνες, παρέχοντας την δυνατότητα καταβολής μόνο τόκων για αυτό το διάστημα.

Όποια και εάν είναι η ανάγκη σας, προτεραιότητά μας είναι να έχετε ένα στεγαστικό πρόγραμμα που θα εγγυάται την ηρεμία σας, εξασφαλίζοντας το μέλλον όπως το ονειρεύεστε.

Η αγορά ή κατασκευή ακινήτου ή η επισκευή ενός υφιστάμενου απαιτεί συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. H Eurobank έχει όλες τις λύσεις για κάθε σας επιθυμία.

Για να μπορείτε να χαρείτε το δικό σας σπίτι.

Μάθετε περισσότερα