Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η Eurobank, στηρίζοντας διαχρονικά και στην πράξη την ελληνική τουριστική βιομηχανία, υλοποιεί για 12η διαδοχική χρονιά το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός.

Το αναγνωρισμένο, εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα προνομίων, τραπεζικών και μη τραπεζικών υπηρεσιών, απευθύνεται στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές και τη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, το Πρόγραμμα στηρίζει πολυεπίπεδα, το επιχειρηματικό οικοσύστημα του ελληνικού τουρισμού και μέσω μιας ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, εξασφαλίζει επιλογές, λύσεις και αναπτυξιακή προοπτική σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο με διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Στη Eurobank, διαθέτουμε ένα πλήθος από χρηματοδοτικά προϊόντα, αξιοποιώντας και τις συνεργασίες μας με τους Εθνικούς και Διεθνείς φορείς, και πάνω απ’ όλα, έχουμε τους ανθρώπους, τους Επαγγελματικούς Συμβούλους που γνωρίζουν όχι μόνο την επιχείρηση και τις ανάγκες της, αλλά έχουν τη γνώση και την εμπειρία να βοηθήσουν τον επιχειρηματία να διαλέξει το σχήμα που είναι κατάλληλο για τους δικούς του στόχους, με τους πιο ευνοϊκούς όρους. Επιπλέον, αντιλαμβανόμενοι τις πολλαπλές ανάγκες των επιχειρήσεων, υπερβαίνουμε τον παραδοσιακό μας ρόλο και αξιοποιούμε την διαπραγματευτική μας δύναμη για να εξασφαλίσουμε μια σειρά από υπηρεσίες αιχμής με σημαντικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας, ώστε να έχουν τιμές μεγάλων επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:

  • Έχουν πρόσβαση σε προνομιακές -αμιγώς- τραπεζικές υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, εξασφαλίζουν χρηματοδοτήσεις με ευνοϊκούς όρους, στήριξη στην αξιοποίηση των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων που έχουν προκηρυχθεί, αλλά και προνομιακά επιτόκια στις καταθέσεις. Επίσης, επωφελούνται από τη χρήση καινοτόμων λύσεων, όπως το Eurobank Smart POS και το Eurobank Payment Link, στις εισπράξεις μέσω POS. Ακόμα, μπορούν να διαθέτουν λογαριασμούς μισθοδοσίας με ευνοϊκά επιτόκια, στοχευμένα προνόμια για τους υπαλλήλους και αντιστοίχως, προνόμια σε ασφαλιστικά προγράμματα.
  • Εξασφαλίζουν σημαντικά προνόμια, όπως η μειωμένη τιμολόγηση, όταν θα κάνουν χρήση υπηρεσιών από επιλεγμένες τρίτες εταιρείες, για δράσεις που σχετίζονται με την ψηφιακή ή την ενεργειακή αναβάθμιση, τη βελτίωση των λειτουργιών της επιχείρησης και την απόκτηση εξοπλισμού. 
  • Λαμβάνουν στήριξη για την αξιοποίηση των κονδυλίων αναπτυξιακών προγραμμάτων (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάπτυξης & Ανθεκτικότητας), τομέας στον οποίο αποδίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα τη φετινή χρονιά στο πλαίσιο του Προγράμματος. Ειδικότερα, προσφέρονται οι εξής δυνατότητες: ◦Αναζήτηση της κατάλληλης δράσης, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, υποστήριξη κατά το στάδιο υποβολής του φακέλου μέσω των συνεργαζόμενων εξωτερικών Συμβούλων με προνομιακούς όρους για τους πελάτες της Τράπεζας, καθώς και χρηματοδοτικές λύσεις για την ολοκλήρωση της επένδυσης της κάθε επιχείρησης.
  • Έχουν πρόσβαση σε οικοσυστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες επιλέξιμες για τις Δράσεις, με προνομιακούς όρους για τους πελάτες του Προγράμματος, όπως υπηρεσίες Ψηφιακής Αναβάθμισης σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες.

Φέτος, εμπλουτίσαμε το οικοσύστημα των συνεργατών μας, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις συνέργειες με τα αναπτυξιακά προγράμματα. Έτσι, προχωρήσαμε σε συνεργασία με την InfoQuest και την Epsilon Net για τις λύσεις της Microsoft, καθώς και με τη Vodafone Business, για υπηρεσίες που ενισχύουν την ψηφιοποίηση και τη συνδεσιμότητα της επιχείρησης.

Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.