Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Είστε φοιτητής ή έχετε στο κοντινό σας περιβάλλον έναν φοιτητή ή μία φοιτήτρια; Στη Eurobank θα βρείτε τις κατάλληλες υπηρεσίες και προϊόντα για να διευκολύνετε τις σπουδές τους και τις καθημερινές ανάγκες τους.

Με το φοιτητικό δάνειο, ο φοιτητής καλύπτει μέρος ή όλα τα δίδακτρα για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης στον τόπο των σπουδών του. Το φοιτητικό δάνειο απευθύνεται σε φοιτητές άνω των 18 ετών, μόνιμους κατοίκους Ελλάδας και μπορεί να δοθεί μόνο εφόσον οι σπουδές απαιτούν πληρωμή διδάκτρων. Το επιτόκιό του είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με αυτό ενός καταναλωτικού δανείου. Η διάρκειά του είναι από 6 μήνες έως 7 χρόνια και προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για όλο το ποσό του δανείου. Αν ο φοιτητής δεν έχει δικό του εισόδημα, μπορεί να εγγυηθεί για αυτόν ένας από τους γονείς ή ακόμη και να  πάρει ο ίδιος ο γονέας το φοιτητικό δάνειο.

Με την πιστωτική κάρτα Student Eurobank Visa οι φοιτητές άνω των 18 ετών καλύπτουν τα καθημερινά τους έξοδα, κάνουν αγορές με άτοκες δόσεις και εξυπηρετούν τις επιθυμίες τους ενώ απολαμβάνουν χαμηλότερο επιτόκιο σε σχέση με άλλες κάρτες.

Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν αγορές online, σε καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή ακόμη και τηλεφωνικές παραγγελίες. Είναι αποδεκτή στις επιχειρήσεις με το σήμα Visa, 120.000 και πλέον επιχειρήσεις στην Ελλάδα & 32.000.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Με τη χρήση της κάρτας, οι φοιτητές κερδίζουν ευρώ €πιστροφή στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Η κάρτα υποστηρίζει καταθέσεις, πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων στα Eurobank ΑΤΜ, εφόσον συνδέεται με λογαριασμό Eurobank.

Η Student Eurobank Visa ανήκει στη νέα γενιά καρτών Eurobank με μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό, χρωματιστό περίγραμμα (colour edge) για να εντοπίζονται στο πορτοφόλι και απλότητα στην εμφάνιση. 

Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού σε κατάστημα για να δείτε από κοντά τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν το φοιτητικό δάνειο και η Student Eurobank Visa.