Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η πιθανότητα κλοπής ή απώλειας των προσωπικών αντικειμένων είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα και απαιτεί την προσοχή σας.

Όποιος έχει πέσει θύμα κλοπής γνωρίζει την ψυχική αναστάτωση που όλοι βιώνουμε σε τέτοιες καταστάσεις.

Με την ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων Safe Pocket της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH ΑΕΓΑ, που διατίθεται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank, με κόστος μόνο €30/χρόνο ασφαλίζεστε από ανεπιθύμητες χρεώσεις ή αναλήψεις με τις κάρτες Eurobank σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας αυτών οπουδήποτε στον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων Safe Pocket της Eurolife FFH ΑΕΓΑ σας προσφέρει κάλυψη:

 • Μέχρι €4.220/χρόνο για όλα τα περιστατικά
  Αρκεί να γίνει αναφορά του περιστατικού (της κλοπής ή απώλειας) στις αστυνομικές αρχές μέσα σε 48 ώρες.
 • Για τα προσωπικά σας αντικείμενα
  Αποζημιώνεστε εάν μαζί με τις κάρτες Eurobank σας κλέψουν ή χάσετε κινητό ή tablet, γυαλιά, κλειδιά (σπιτιού, γραφείου & αυτοκινήτου), προσωπικά έγγραφα (δίπλωμα, ταυτότητα κ.λπ.), το πορτοφόλι και τη τσάντα σας.

Ανάγκη προστασίας όμως υπάρχει και στον διαδικτυακό κόσμο, απέναντι στην απειλή ηλεκτρονικής απάτης, καθώς το internet παρουσιάζει και αυτό τα δικά του σοβαρά «ατυχήματα». Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Eurolife FFH ΑΕΓΑ φέρνει ένα πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα για φυσικά πρόσωπα, το My Cyber Protection που διατίθεται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank, με ασφάλιστρο μόλις €30/χρόνο και σας προσφέρει προστασία:

 • Για τις διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές σας
  Αποζημιώνεστε με έως και €2.000 για μη εξουσιοδοτημένες διαδικτυακές μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό ή από την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα από οποιαδήποτε τράπεζα.
 • Για τις online aγορές σας
  Αποζημιώνεστε με έως και €2.000 σε περίπτωση μη παράδοσης/μερικής παράδοσης αγαθών ή παράδοσης υλικών που έχουν υποστεί ζημιά.
 • Για κλοπή της ψηφιακής ταυτότητάς σας
  Έχετε τεχνική υποστήριξη εάν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στο email ή τους λογαριασμούς σας στα social media και εκτελεί μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα χρησιμοποιώντας την ταυτότητά σας.

Επιπλέον των παραπάνω πλεονεκτημάτων και χαρακτηριστικών, εάν αποκτήσετε τα προγράμματα Safe Pocket ή/και My Cyber Protection, κερδίζετε από την Eurolife FFH ΑΕΓΑ 3% της αξίας των ασφαλίστρων σας, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, σε περίπτωση που η καταβολή των ασφαλίστρων γίνει με πάγια εντολή στην πιστωτική σας κάρτα Eurobank, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.