Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στη Eurobank, οι συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες και, σε μεγάλο βαθμό, αυτοματοποιημένες υπηρεσίες που στόχο έχουν την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτησή τους.

Έτσι, τώρα μέσα από το e-Banking και το Eurobank Mobile App, προσφέρουμε μία πληθώρα νέων δυνατοτήτων που σκοπεύουν να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

e-Banking της Eurobank

  • Account Aggregation, ελέγχετε από την οθόνη του υπολογιστή σας τη συνολική εικόνα των υπολοίπων σας, καθώς και τις κινήσεις, σε καταθετικούς λογαριασμούς, χρεωστικές, προπληρωμένες αλλά και πιστωτικές κάρτες που διατηρείτε σε οποιαδήποτε ελληνική συστημική τράπεζα και στο εξωτερικό, στην Revolut.
  • Επικαιροποίηση στοιχείων online μέσα από την εφαρμογή eGov KYC, δίνετε online τη συγκατάθεσή σας στην Eurobank, προκειμένου να επικαιροποιήσει τα διαθέσιμα στοιχεία σας μέσω της εφαρμογής eGov KYC (Know Your Customer) της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσετε έγγραφα ή να πάτε σε κατάστημα.
  • Διαχείριση επενδυτικού χαρτοφυλακίου online, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε επενδυτικές συναλλαγές σε μετοχές, με ασφάλεια.
  • Εμφάνιση πληροφοριών προγράμματος €πιστροφή, μπορείτε να βλέπετε ανάλυση των  ευρώ €πιστροφή που έχετε συλλέξει και εξαργυρώσει από τη χρήση των καρτών σας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, καθώς και τα διαθέσιμα ευρώ €πιστροφής σας.

ΜΑΘΕΤΕ περισσότερα

Eurobank Mobile App

  • PaF – Pay a Friend, στέλνετε χρήματα έως 500€ την ημέρα σε φίλους σας, χωρίς να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού τους. Αρκεί να ξέρετε τον αριθμό κινητού τους. Ο φίλος σας λαμβάνει τα χρήματα, ακόμη κι αν δεν έχει λογαριασμό Eurobank. Οι PaF συναλλαγές είναι ΔΩΡΕΑΝ για ποσά μέχρι και τα 30€. Πιο αναλυτικά, υπάρχει χρέωση 0,50€ για συναλλαγές PaF από 30€ έως 100€ και 1,2€ για πάνω από 100€. Θυμίζουμε, ότι οι PαF συναλλαγές έχουν όριο 500 ευρώ ημερησίως και μεταφέρονται άμεσα μέσω της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS.
  • Dark Mode, η 1η τράπεζα στην Ελλάδα που προσφέρει επιλογή «ανάγνωσης» του περιεχομένου, η οποία βοηθά στη μείωση της καταπόνησης των ματιών (eye strain reduction) από την υπερέκθεση στην οθόνη του κινητού. Ενδείκνυται τις βραδινές ώρες ή σε χαμηλό φωτισμό, ενώ αντενδείκνυται σε συνθήκες με περισσότερο φως.
  • Ενεργοποίηση αδρανούς λογαριασμού, έχετε πλέον τη δυνατότητα ενεργοποίησης αδρανούς λογαριασμού online, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

ΜΑΘΕΤΕ περισσότερα

Ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη

Τα επίπεδα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτα αναβαθμίζονται μέσα από μια διαδικασία εξακρίβωσης της ταυτότητας των χρηστών (Strong Customer Authentication, SCA).

Έτσι στη Eurobank από 31.03.2021, η ισχυρή ταυτοποίησή σας για ηλεκτρονικές αγορές ή πληρωμές θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά μέσω:

  • Λήψης ειδοποιήσεων Push Notification, με το 4-ψήφιο ΡΙΝ που έχετε επιλέξει για να συνδέεστε στην εφαρμογή Eurobank Mobile App ή/και τη χρήση βιομετρικών χαρακτηριστικών (Touch ID ή Face ID) ή
  • Κωδικού μιας χρήσης (OTP) που λαμβάνετε στο κινητό που έχετε δηλώσει στο e-Banking, αν δεν έχετε Eurobank Mobile App

ΜΑΘΕΤΕ περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ