Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Eurobank σε συνεργασία με τη Eurolife FFH ΑΕΑΖ Ασφαλιστική, εξασφάλισαν για εσάς και την οικογένειά σας πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με προσιτό κόστος, μέσα από μια πλήρη σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, προκειμένου να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους

Το πρόγραμμα υγείας «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους» της Eurolife FFH ΑΕΑΖ, με κόστος από μόλις 20€ τον μήνα για εσάς και από 18€ τον μήνα για το παιδί σας, παρέχει:

  • Yπηρεσίες νοσοκομειακής περίθαλψης σε συνεργασία με τις κλινικές του μεγαλύτερου ελληνικού ιδιωτικού ομίλου «Hellenic Healthcare Group» (Υγεία, Metropolitan General, Metropolitan Hospital, Μητέρα και Λητώ) στην Αττική και  ένα ευρύ δίκτυο ιδιωτικών κλινικών στην Ελληνική περιφέρεια, την Κύπρο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει κάλυψη όπου και να βρίσκεστε. Στο σχετικό άρθρο από το Blog της Eurolife FFH, μπορείτε να δείτε τα πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα αναφορικά με τα πλεονεκτήματα  της συνεργασίας με συμβεβλημένα νοσοκομεία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
  • Κάλυψη έως 700.000€ για έξοδα νοσηλείας για κάθε ασφαλισμένο, ανά ασφαλιστική περίοδο, ανά περιστατικό νοσηλείας
  • Δυνατότητα σημαντικής μείωσης, κατά περίπτωση, του ποσού συμμετοχής πελάτη, ανά περιστατικό
  • Νοσοκομειακή περίθαλψη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Εξασφαλίζω πρόληψη

Με γνώμονα ότι για την υγεία και τη μακροζωία η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία, η Eurolife FFH σχεδίασε αποκλειστικά για τους πελάτες της Eurobank και τις οικογένειές τους, ένα πλήρες πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων, ιατρικών επισκέψεων και εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας, με απλές διαδικασίες ασφάλισης και προσιτό κόστος:

  • 99€ ανά έτος για οικογένειες έως 6 μέλη
  • 49€ ανά έτος για ατομική ασφάλιση

Υγεία πάνω απ’ όλα

Το πρόγραμμα «Υγεία πάνω απ’ όλα» της Eurolife FFH ΑΕΑΖ, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας που εξασφαλίζει κάλυψη νοσηλείας μέσα από ένα ευρύ δίκτυο νοσοκομείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα προσφέρει παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης (check-up, διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις) δωρεάν ή με χαμηλό κόστος στον Όμιλο Βιοϊατρικής επείγουσα ιατρική βοήθεια, δεύτερη ιατρική γνωμάτευση σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας, και κάλυψη έως 1.000.000€ για έξοδα νοσηλείας για κάθε ασφαλισμένο, ανά ασφαλιστική περίοδο, ανά περιστατικό νοσηλείας.

Οι ασφάλειες υγείας «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους», «Εξασφαλίζω Πρόληψη» και «Υγεία πάνω απ’ όλα» είναι προϊόντα της Eurolife FFH AEAZ και προσφέρονται από την Eurobank.