Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Με το νέο πρόγραμμα e-συναλλαγές για Ιδιώτες κάνετε τις συναλλαγές σας όποια στιγμή θέλετε, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Eurobank και την άνεση του χώρου σας.

Με χαμηλή μηνιαία συνδρομή 1,5€ κερδίζετε χρόνο και εξοικονομείτε χρήματα, κάνοντας κάθε μήνα όλες τις παρακάτω συναλλαγές μέσω ψηφιακών και εναλλακτικών Δικτύων (e-Banking, Eurobank Mobile App, Europhone Banking & ATM):

  • 4 πληρωμές λογαριασμών (π.χ. ενέργεια, τηλεφωνία, ασφάλειες, ασφαλιστικά ταμεία), πέρα από εκείνες που είναι δωρεάν με βάση το τιμολόγιο εργασιών
  • 4 μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμό άλλης Τράπεζας εντός Ελλάδας με χρήση IBAN, σε νόμισμα ευρώ, κανονική προτεραιότητα και ένδειξη εξόδων SHA & πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών
  • 4 εισερχόμενα εμβάσματα σε ευρώ από λογαριασμό στην Ελλάδα, με τη χρήση IBAN και ένδειξη εξόδων SHA.

Επιπλέον των παραπάνω συναλλαγών, με τις e-συναλλαγές για Ιδιώτες έχετε:

  • Απεριόριστες πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών σε εταιρείες και οργανισμούς (π.χ. ενέργεια, τηλεφωνία, ασφάλειες, ασφαλιστικά ταμεία)
  • 1 μπλοκ επιταγών με 10 ή 25 φύλλα τον μήνα, εφόσον κάνετε την αίτησή σας μέσα από το e-Banking ή μέσω του EuroPhone Banking και πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η ενεργοποίηση του προγράμματος γίνεται εύκολα και άμεσα μέσα από το e-Banking, στην ενότητα Online προϊόντα ή καλώντας στο Europhone Banking 2109555000.

Μάθετε περισσότερα εδώ.