Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Eurobank εισάγει στο Eurobank Mobile App την υπηρεσία ανέπαφων συναλλαγών «Eurobank Wallet». Το νέο ψηφιακό πορτοφόλι δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνση των συναλλαγών & πληρωμών σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε χρήση μετρητών ή κάρτας στη φυσική της μορφή.

Μέσω του Eurobank Mobile App, ενεργοποιείτε την υπηρεσία Eurobank Wallet και επιλέγετε τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Mastercard εκδόσεως Eurobank που διαθέτετε και θέλετε να ψηφιοποιήσετε. Αμέσως μετά την ψηφιοποίηση της κάρτας σας έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε συναλλαγή. Δυνατότητα διενέργειας συναλλαγής έχετε ακόμα και αν το κινητό σας δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (για περιορισμένο αριθμό συναλλαγών). Επιλέγετε την κάρτα, κάνετε χρήση του PIN ή του δαχτυλικού αποτυπώματος στο κινητό σας, για ταυτοποίηση κάθε συναλλαγής με οποιαδήποτε ψηφιοποιημένη κάρτα, για οποιοδήποτε ποσό και απλά πλησιάζετε το κινητό του στο POS για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Μόνο με την οθόνη του κινητού τους σας, μπορείτε να πραγματοποιείτε απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, καθημερινές συναλλαγές χωρίς να απαιτείται, να πληκτρολογείτε PIN στα POS των φυσικών σημείων όπου γίνεται η πληρωμή, ακόμη και για συναλλαγές άνω των 50€.

Το Eurobank Wallet αποτελεί αναμφίβολα τον πλέον άμεσο, εύκολο, ασφαλή, και σύγχρονο τρόπο συναλλαγών.

Η υπηρεσία Eurobank Wallet προς το παρόν διατίθεται μόνο μέσω κινητού με λογισμικό Android 5+.