Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Eurobank σάς προσφέρει τη νέα online πρωτοποριακή υπηρεσία Account Aggregation.

Με την υπηρεσία Account Aggregation, μπορείτε, μέσα από το e-Banking σας, να ελέγχετε τη συνολική εικόνα των υπολοίπων σας σε καταθετικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες, από την οθόνη του υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο, όχι μόνο στη Eurobank, αλλά και στις τράπεζες: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Μέσα από το e-Banking της Eurobank ενεργοποιείτε τη διασύνδεση με κάθε τράπεζα που σας ενδιαφέρει, εφόσον έχετε ενεργούς κωδικούς στην άλλη τράπεζα.

Η διασύνδεση των τραπεζών αξιοποιεί την τεχνολογία API (Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών – Application Programming Interface) με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζει η οδηγία PSD2. Δεν γίνεται επεξεργασία, αποθήκευση ή χρήση των δεδομένων σας στις άλλες τράπεζες από την Eurobank. Θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να ενεργοποιήσετε τη διασύνδεση με κάθε τράπεζα που σας ενδιαφέρει.

Με αυτή την πρωτοπόρα πρωτοβουλία, η Eurobank περνάει στη νέα εποχή του Open Banking, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημιουργία εφαρμογών με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή των πελατών μας!