Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Για να έχετε μια έγνοια λιγότερη στο μυαλό σας, η Eurolife ERΒ Ασφαλιστική προσφέρει την ασφάλιση του περιεχομένου κατοικίας για να προστατέψετε την περιουσία στη μόνιμη κατοικία σας από κάθε πιθανό κίνδυνο.
Πρόκειται για μία απλή και αυτοματοποιημένη διαδικασία ασφάλισης, με άμεση έκδοση & παράδοση συμβολαίου στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

 • Χαμηλά ασφάλιστρα για όλες τις καλύψεις
  Τα ασφάλιστρά σας για όλες τις καλύψεις είναι 50€ τον χρόνο για το διαμέρισμα όπου διαμένετε μόνιμα, ενώ καλύπτει το περιεχόμενο του σπιτιού σας έως 30.000€*.
 • Αποζημίωση ανάλογα με την αξία αντικατάστασης
  Αποζημιώνεστε για την επισκευή ή αντικατάσταση κάθε αντικειμένου με καινούργιο αντίστοιχων προδιαγραφών και χρήσης, αρκεί η αξία του να μην έχει μειωθεί κάτω από το 70%.
 • Καλύψεις για ζημιές ή απώλεια αντικειμένων
  Καλύπτει το κόστος αντικατάστασης αντικειμένων που έχουν κλαπεί ή ζημιές στο περιεχόμενο του σπιτιού σας από φωτιά, νερά και άλλους κινδύνους, καθώς και έξοδα που σχετίζονται με τις ζημιές αυτές.
 • Υπηρεσία Επισκευής Ζημιών Eurolife ERB Repair
  Έχετε τεχνική υποστήριξη για γρήγορη και υπεύθυνη επισκευή ζημιών μέσω της υπηρεσίας Eurolife ERB Repair**.
 • Η επιβράβευσή σας
  Κερδίζετε 3% της αξίας των ασφαλίστρων σας σε ευρώ €πιστροφή μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, αρκεί να καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας με πάγια εντολή μέσω πιστωτικής κάρτας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

(*) Η συγκεκριμένη ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας ισχύει μόνο για διαμέρισμα μέχρι 120 τ.μ. κατασκευής από μπετόν αρμέ, που είναι μόνιμη κατοικία και δεν έχει ιστορικό ζημιών.
(**) Σε Αττική και Θεσσαλονίκη αλλά και Αχαΐα, Ηράκλειο, Λάρισα, Μαγνησία και Χαλκίδα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες ακινήτου όσο και σε ενοικιαστές.

Μάθετε περισσότερα