Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Για εσάς που η διευκόλυνση και αναβάθμιση της καθημερινότητας σας είναι σημαντική και αποτελεί προτεραιότητα, έχουμε εξασφαλίσει δωρεάν πρόσβαση σε ξεχωριστά προνόμια που δίνουν ποιότητα στη ζωή σας και προσδίδουν αξία σε κάθε ξεχωριστή περίσταση.
Με την υπηρεσία Personal Banking μπορείτε να χαρείτε την κάθε στιγμή όπως ακριβώς την ονειρευτήκατε, όπως πραγματικά σας αξίζει με ξεχωριστή εξυπηρέτηση για κάθε σας ανάγκη:

Εισιτήρια

Εύρεση, κράτηση και αγορά εισιτηρίων για εκδηλώσεις, θεάματα και αθλητικούς αγώνες στην Ελλάδα, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, με αποστολή στο χώρο σας.*

Εστιατόρια 

Εύρεση, κράτηση και παροχή πληροφοριών για εστιατόρια που ταιριάζουν στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Βρίσκουμε τον κατάλληλο χώρο εστίασης σύμφωνα με το είδος κουζίνας που προτιμάτε, τις διακρίσεις του εστιατορίου, το κόστος ανά άτομο και την αισθητική του.

Δώρα

Αναζήτηση ξεχωριστών δώρων, όπως κρασιά και οινοπνευματώδη, λουλούδια, γλυκά ή βιβλία, για κάθε περίσταση αποστολή* τους στη διεύθυνση, ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε.

Εκδηλώσεις          

Ενημέρωση σχετικά με τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων για να κάνετε τους καλεσμένους σας να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Αναζήτηση χώρων σε συνεδριακά κέντρα και ξενοδοχεία, εταιρίες catering, ανθοστολισμού, ηχητικής/μουσικής κάλυψης και φωτισμού που θα κάνουν τις εταιρικές και προσωπικές σας εκδηλώσεις (όπως party, γάμοι, βαφτίσεις), μοναδικές.   

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση  των παραπάνω υπηρεσιών είναι να είστε κάτοχος χρεωστικής κάρτας Personal Banking Debit Mastercard. 

*Η αποστολή των εισιτηρίων και των δώρων επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Οργανώστε τη διασκέδασή σας εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο EuroPhone Personal Banking από κινητό ή σταθερό στο 210 9555111 365 ημέρες τον χρόνο 10:00-20:00.

Μάθετε περισσότερα