Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Με τις νέες λειτουργικότητες που σχεδιάσαμε για τα άτομα με αναπηρία, συνεχίζουμε μια συντονισμένη προσπάθεια για να κάνουμε την τραπεζική τους εξυπηρέτηση πιο προσβάσιμη.

  • Για τα άτομα με κινητική αναπηρία, αναβαθμίζουμε με ειδικές ράμπες και εισόδους τα καταστήματα νέας εποχής.
  • Για τα άτομα με ακουστική αναπηρία, οι άνθρωποι της υπηρεσίας v-banking εκπαιδεύονται συνεχώς στη νοηματική γλώσσα για να εξυπηρετούν μέσω βιντεοκλήσης.
  • Για τα άτομα με οπτική αναπηρία, εγκαθιστούμε την υπηρεσία φωνητικής καθοδήγησης σε περισσότερα από 800 ATM σε όλη την Ελλάδα.

 

Αντώνης Τσαπατάκης, παραολυμπιονίκης

«Τη ζωή να την αντιμετωπίζουμε με θάρρος. Αυτό λέω στις ομιλίες μου σε σχολεία και ιδρύματα, παρουσιάζοντας τα εμπόδια που αντιμετωπίζω καθημερινά στην πρόσβασή μου σε κτίρια χωρίς ράμπα».

 

 

Όλγα Δαλέκου, ηθοποιός 

«Το όνειρό μου είναι να κάνω συνέχεια ταξίδια. Δεν προλαβαίνω να επιστρέψω από ένα και αμέσως σκέφτομαι το επόμενο. Ακόμα ένα όνειρό μου, ίσως και μεγαλύτερο, είναι να υπήρχαν παντού διερμηνείς νοηματικής για να επικοινωνώ πιο εύκολα».

 

Θοδωρής Τσάτσος, επιχειρηματίας
«Η ζωή μου χωρίς την τέχνη θα ήταν άγευστη. Δεν μπορώ να τη φανταστώ χωρίς το τραγούδι. Αυτό όμως που πρέπει να φανταστώ είναι το χρώμα των φαναριών στις διαβάσεις»