Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αν η υγεία ήταν ο καλύτερός σας φίλος θα τον αφήνατε απροστάτευτο; Σας δίνουμε 7 λόγους για να επιλέξετε σήμερα ιδιωτική ασφάλεια υγείας.

 1. Σας δίνει προσιτές λύσεις.
  Μέσω της σειράς τραπεζοασφαλιστικών προγραμμάτων «εξασφαλίζω», η οποία έχει σχεδιαστεί από την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife FFH, αποκλειστικά για λογαριασμό των πελατών της Eurobank, οι ασφαλισμένοι αποκτούν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, σε κλινικές όπως το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Μαιευτήριο Λητώ, με άκρως ευνοϊκή τιμολόγηση. Ακόμα, σε επιλεγμένα νοσοκομεία εκτός Αττικής, όπως το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Ιασώ Θεσσαλίας και άλλα πολλά.
 2. Καλύπτει όλη την οικογένεια.
  Με το πρόγραμμα Υγείας «εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους», μια οικογένεια μπορεί να αποκτήσει πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη, από 20 ευρώ το μήνα για κάθε ενήλικο μέλος και από 18 ευρώ το μήνα για κάθε ανήλικο. Επίσης, με το πρόγραμμα υγείας «εξασφαλίζω πρόληψη», με μόνο 99 ευρώ το χρόνο, μια οικογένεια έως και 6 μελών μπορεί να έχει πρόσβαση σε check-up, διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις. Μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας τα ασφάλιστρα εδώ.
 3. Εξασφαλίζει πιο άμεση εξυπηρέτηση.
  Τα προγραμματισμένα χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία έχουν εκτιμώμενο χρόνο αναμονής από 7 έως και πάνω από 24 εβδομάδες. Με ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε πολύ πιο άμεσα σε ιδιωτικές κλινικές και νοσηλευτήρια, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας.
 4. Προσφέρει προγραμματισμένα check-up και επισκέψεις σε ιδιωτικούς γιατρούς.
  Με τα προγράμματα υγείας που σας προτείνουμε, έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τακτικό έλεγχο της υγείας σας, με check-up ή επισκέψεις σε γιατρούς, όταν τα χρειάζεστε, χωρίς μεγάλο χρόνο αναμονής.
 5. Βρίσκετε εξυπηρέτηση με κορυφαίο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.
  Οι ιδιωτικές δομές υγείας έχουν προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες επενδύσεις στους τομείς της γονιδιακής θεραπείας, της ρομποτικής χειρουργικής, της απεικονιστικής επιστήμης, παρακολουθώντας στενά την τεχνολογική επανάσταση στον χώρο της υγείας.
 6. Προσφέρει έγκαιρη πρόσβαση σε νοσοκομεία.
  Μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας ακόμη και ασφαλισμένοι που διαμένουν μόνιμα σε απομακρυσμένες ή νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας, μπορούν, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, να μεταβούν με ιδιωτικά μέσα (αεροπλάνο, ελικόπτερο και ασθενοφόρο), γρήγορα και με ασφάλεια στα εξωτερικά ιατρεία μίας συμβεβλημένης ιδιωτικής κλινικής.
 7. Παρέχει δυνατότητα νοσηλείας εκτός Ελλάδας.
  Μία ιδιωτική ασφάλιση υγείας σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής νοσηλείας στο εξωτερικό, στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή και στη Β. Αμερική (Η.Π.Α. & Καναδάς), σε νοσοκομείο της επιλογής σας.

Τα ιδιωτικά προγράμματα ασφάλισης υγείας της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH AEAZ διατίθενται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank και παρέχουν πολλά προνόμια και καλύψεις που ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες σας.

Η Eurobank έχει και την ιδιότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και συγκεκριμένα, του ασφαλιστικού πράκτορα.

Επικοινωνήστε με τον πιστοποιημένο Personal Banker που σας εξυπηρετεί, για να ενημερωθείτε αναλυτικά και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με προσιτό κόστος.