Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Μπορούν τα χρήματα να κινήσουν τον κόσμο; Nαι. Αλλά μόνο αν γίνουν κάτι άλλο. Αν γίνουν σύγχρονες επενδύσεις που ανοίγουν το δρόμο για την ενέργεια του μέλλοντος. Αν γίνουν νέα, μεγάλα, φιλόδοξα έργα που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και πρωτοβουλίες που θα δώσουν ώθηση στην οικονομία.

Στην Eurobank στηρίζουμε διαχρονικά τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων που προάγουν τις υποδομές και την ανάπτυξη της χώρας. Συμμετέχουμε στη χρηματοδότηση πρωτοποριακών έργων και προγραμμάτων που δίνουν πνοή στην οικονομία.

Πρωτοποριακά έργα που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας: Ανάπτυξη του Ελληνικού

Συμμετέχουμε στη χρηματοδότηση της Α’ φάσης για την ανάπτυξη του Ελληνικού, του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη με οφέλη για την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Ένα πρωτοποριακό έργο πνοής, που θα δημιουργήσει 75.000 νέες θέσεις εργασίας, με σπουδαία πλεονεκτήματα για ολόκληρη τη χώρα.

Σύγχρονες επενδύσεις που σέβονται το περιβάλλον: Ηλεκτρική Διασύνδεση Κρήτης – Αττικής

Παρέχουμε χρηματοδότηση 200 εκατ. ευρώ για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την Αττική, που θα υλοποιηθεί από την εταιρεία Αριάδνη Interconnection ΑΕΕΣ, θυγατρική του ΑΔΜΗΕ.

Το έργο συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ, θα αποφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία και κάνει πράξη ένα όραμα δεκαετιών.

Ο ρόλος της Eurobank ωστόσο δεν σταματάει εδώ. Αποδεικνύεται μέσα από τη στήριξη και χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, την κάλυψη αναγκών των ιδιωτών πελατών της και την παροχή καινοτόμων επιλογών που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικής ρευστότητας

Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό όσων πλήττονται από την κρίση λόγω Covid-19. Το σύνολο των εκταμιεύσεων προς επιχειρήσεις για το 2020 ανήλθε στα 6,4 δισ. ευρώ.

Γιατί για εμάς στην Eurobank τα χρήματα κινούν τον κόσμο, μόνο όταν μας πηγαίνουν όλους μπροστά.

Μάθετε περισσότερα εδώ