Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η Eurobank Personal Banking Debit Visa δημιουργήθηκε με επίκεντρο εσάς, τους ξεχωριστούς μας πελάτες και σας προσφέρει μοναδικά προνόμια.

Στο Personal Banking εργαζόμαστε διαρκώς με στόχο να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για εσάς και την οικογένειά σας. Σε αυτό το πλαίσιο, σας παρουσιάζουμε μια νέα χρεωστική κάρτα ειδικά για εσάς, τους ξεχωριστούς πελάτες του Personal Banking.

Η Personal Banking Debit Visa είναι βιοδιασπώμενη και ανήκει στη νέα γενιά καρτών Eurobank με μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό, χρωματιστό περίγραμμα και απλότητα στην εμφάνιση.

Με την Personal Banking Debit Visa απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και δίνουν αξία στον πολύτιμο χρόνο σας, όπως:

  • Μεγαλύτερη επιβράβευση σε ευρώ €πιστροφή

Η κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, αλλά και στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium, με υψηλότερο ποσοστό επιστροφής σε ευρώ.

Επιπλέον, αποκλειστικά με τη νέα χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Visa απολαμβάνετε κάθε Τρίτη 2% €πιστροφή στις αγορές σας στα πρατήρια ΕΚΟ.

  • Lifestyle προνόμια

Σας βοηθάμε να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας και να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση με προνόμια ευεξίας, ενώ ταυτόχρονα, εξασφαλίζετε εκπτώσεις σε αθλητικές δραστηριότητες και για τα παιδιά σας. Όταν αναζητάτε ακίνητο ή θέλετε να αξιοποιήσετε τον χώρο σας, σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία ειδικών με προνομιακή τιμολόγηση. Κερδίζετε περισσότερα από τις αγορές σας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, αν αποκτήσετε Personal Banking Debit Visa έως και 31/10/2021, μπαίνετε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στη Νέα Υόρκη!*

Επικοινωνήστε με τον Personal Banker σας και ελάτε σε ένα κατάστημά μας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια με την Personal Banking Debit Visa.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά της νέας χρεωστικής κάρτας Personal Banking Debit Visa εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ενημερωθείτε εδώ.