Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η ανάγκη βελτίωσης της εμπειρίας των πελάτων μας στα καταστήματα σε συνδυασμό με τη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημική κρίση, έφεραν στο προσκήνιο την υπηρεσία «Ραντεβού στο κατάστημα».

Στην Eurobank αναζητούμε συνεχώς τρόπους να βελτιώνουμε την εμπειρία σας και να αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτησή σας. Ο Personal Banker σας παραμένει πάντα δίπλα σας για να επικοινωνείτε μαζί του, να σας εξυπηρετεί προσωπικά και να σας υποστηρίζει για κάθε σας ανάγκη. Παράλληλα έχετε στη διάθεσή σας την καινοτόμο υπηρεσία v-Banking και όλα μας τα ψηφιακά κανάλια για να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας και να εξυπηρετείστε εύκολα και με ασφάλεια από τον χώρο σας.

Για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σας εκτός από την απευθείας επικοινωνία με τον Personal Banker σας, σας δίνουμε πλέον τη δυνατότητα να κλείνετε το ραντεβού σας σε οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank για συναλλαγές εκτός ταμείου ή Κέντρου Αυτόματων Συναλλαγών, πάντα με ασφάλεια, χωρίς ουρές και συνωστισμούς και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Μέσω της υπηρεσίας «Ραντεβού στο κατάστημα», κάθε πελάτης της Τράπεζας μπορεί να κλείσει ραντεβού με τρεις διαφορετικούς τρόπους, για τη μέρα και την ώρα που τον εξυπηρετεί:

  • μέσω του eurobank.gr (διευκρινίζοντας αν είναι ιδιώτης ή επαγγελματίας, ποιο προϊόν ή υπηρεσία τον ενδιαφέρει και από ποιο κατάστημα θέλει να εξυπηρετηθεί)
  • μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα επιλογής του
  • μέσω email στο κατάστημα επιλογής του

Με τη χρήση της υπηρεσίας, συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ασφαλή επικοινωνία με στελέχη των καταστημάτων μας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την εξυπηρέτησή σας στα καταστήματα Eurobank εδώ.