Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στη μεταπανδημική εποχή, οι εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής επιστήμης έχουν επιταχυνθεί σημαντικά και οι επαγγελματίες του χώρου της υγείας καλούνται να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες, να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν αυτές τις νέες προκλήσεις, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της Υγείας μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε σημαντικούς πόρους, οι οποίοι διατίθενται μέσω κρατικών αλλά και κοινοτικών προγραμμάτων στήριξης.

Η Eurobank, παρακολουθώντας τις τάσεις που διαμορφώνονται και συνεχίζοντας την πρωτοπορία στον σχεδιασμό και στη δημιουργία κλαδικών Προγραμμάτων – Οικοσυστημάτων, γίνεται η πρώτη Τράπεζα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα που εγκαινιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις ανάγκες του κλάδου της Υγείας.

Το πρόγραμμα Business Banking Υγεία απευθύνεται στις παρακάτω επαγγελματικές κατηγορίες:

  • Επαγγελματίες Υγείας – Ιδιώτες Γιατροί: Γιατροί όλων των ειδικοτήτων, Οδοντίατροι, Κτηνίατροι, Φυσικοθεραπευτές, Διαιτολόγοι.
  • Επαγγελματίες Υγείας – Νομικά Πρόσωπα: Πολυιατρεία, μικρές κλινικές, διαγνωστικά, μικροβιολογικά εργαστήρια.
  • Φαρμακεία.

Το Business Banking Υγεία συνδυάζει τραπεζικά προϊόντα, υπηρεσίες παρεχόμενες από τρίτες εταιρείες, παρέχοντας παράλληλα πρόσβαση σε νέα εξειδικευμένα χρηματοδοτικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το συναλλακτικό προφίλ των επαγγελματιών του κλάδου.

Με αμεσότητα, απλές και ευέλικτες διαδικασίες έγκρισης προσφέρονται λύσεις με ανταγωνιστική τιμολόγηση σε νέους και υφιστάμενους επαγγελματίες του χώρου της υγείας και καλύπτεται το σύνολο των χρηματοδοτικών τους αναγκών, όπως χρηματοδοτήσεις για την ενίσχυση της ρευστότητας, αλλά και για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων.

Μέσω του προγράμματος παρέχεται προνομιακό επιτόκιο στις καταθέσεις, σημαντικές εκπτώσεις σε πακέτα συναλλαγών για εξοικονόμηση χρημάτων στις τραπεζικές συναλλαγές και διατίθενται καινοτόμα εργαλεία πληρωμών και εισπράξεων. Επιπλέον, παρέχονται εκπτώσεις σε ασφαλιστικά προγράμματα και ανταγωνιστικές λύσεις για τη μισθοδοσία του προσωπικού της επιχείρησης.

Τέλος, μέσα από το ευρύ δίκτυο των συνεργατών μας, προσφέρονται στα μέλη του προγράμματος προνόμια και εκπτώσεις σε υπηρεσίες για την ψηφιακή αναβάθμιση, προβολή, ανάπτυξη υπηρεσιών e-commerce και για την ανανέωση εξοπλισμού.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα εδώ.