Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ο ελληνικός τουρισμός έκλεισε το 2023 σημειώνοντας νέο ρεκόρ εσόδων, την ώρα που άλλοι προορισμοί πασχίζουν ακόμα να καλύψουν το χαμένο έδαφος της πανδημίας. Οι τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα ανάμεσα σε έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό άλλων προορισμών, λόγω των μοναδικών ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με στοιχεία του INSETE (Δείκτες Ποιότητας Νοέμβριος 2023), τον Νοέμβριο του 2023 η Ελλάδα κατείχε την πρώτη θέση στη Μεσόγειο στον γενικό δείκτη ικανοποίησης (GRI) των ξενοδοχείων με ποσοστό 87%.

Σε μία περίοδο που ο παγκόσμιος τουρισμός ανακάμπτει, οι επαγγελματίες του κλάδου στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τη μεγάλη πρόκληση που επιφέρουν οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των τουριστών καθώς και το ευρύτερο περιβάλλον, το οποίο επιβάλλει την εφαρμογή μέτρων βελτίωσης της υφιστάμενης τουριστικής ποιότητας.

Οι επενδύσεις για την αναβάθμιση των υποδομών, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενεργειακή διαχείριση των επιχειρήσεων, αποτελούν μονόδρομο, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

H Eurobank βρίσκεται σταθερά και με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός.

Έχοντας ήδη στηρίξει έως σήμερα περισσότερες από 54.000 επιχειρήσεις, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός προσφέρεται για 14η συνεχή χρονιά, με στόχο να ενισχύσει τον τουριστικό κλάδο και την ελληνική οικονομία.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προνομίων σε υπηρεσίες και προϊόντα παρεχόμενα από την Τράπεζα και από συνεργαζόμενες τρίτες εταιρείες, για την ολιστική στήριξη των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου.

Μέσω του προγράμματος προσφέρεται ειδική τιμολόγηση σε ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων:

  • Χρηματοδότηση των επενδυτικών σχεδίων και ευέλικτες λύσεις ρευστότητας
  • Καταθέσεις και καθημερινές συναλλαγές
  • Εισπράξεις
  • Μισθοδοσία
  • Ασφαλιστικά προϊόντα

Περαιτέρω, παρέχεται πρόσβαση σε ένα δίκτυο συνεργατών της Eurobank, οι οποίοι προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής αξίας, με προνομιακούς όρους και εκπτώσεις, καλύπτοντας ανάγκες σε 4 πυλώνες:

  • Ψηφιακή Αναβάθμιση
  • Επιχειρησιακή Ευφυΐα
  • Περιβάλλον & Αειφορία
  • Eξοπλισμός

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα εδώ.