Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Επιλέγετε όποια στιγμή θέλετε από τον υπολογιστή σας τα online προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας: πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, προθεσμιακές καταθέσεις, λογαριασμό Live, online ασφάλεια αυτοκινήτου. Τα διαχειρίζεστε και τα παρακολουθείτε εύκολα μέσα από το e-Banking σας, χωρίς να χρειάζεται να έρθετε σε κατάστημά μας.

Πιστωτική Κάρτα online: Αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα Eurobank που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες, χωρίς να πάτε σε κατάστημα.

Βρίσκετε την πιστωτική κάρτα που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και κάνετε γρήγορα την αίτησή σας μέσα από το e-Banking σας. Εφόσον η αίτησή σας εγκριθεί, λαμβάνετε ειδοποίηση με SMS ή email και υπογράφετε ηλεκτρονικά. Λαμβάνετε την πιστωτική κάρτα σας και το ΡΙΝ της στη διεύθυνση που εσείς επιλέγετε.

 

Προπληρωμένη κάρτα online: Αποκτήστε την προπληρωμένη κάρτα e-prepaid VISA, για τηλεφωνικές παραγγελίες ή αγορές και πληρωμές online, φορτίζοντάς την με το ποσό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά.

Η προπληρωμένη κάρτα e-prepaid Visa είναι άυλη. Αποκτάτε τον αριθμό της αποκλειστικά με e-Banking, χωρίς δικαιολογητικά. Τη φορτίζετε online ή τηλεφωνικά με το ποσό που θέλετε. Κάνετε αγορές και πληρωμές online και τηλεφωνικές παραγγελίες.

 

Προθεσμιακές καταθέσεις online: Χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε κατάστημα της Τράπεζας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την προθεσμιακή κατάθεση, το ποσό και τη διάρκεια που ταιριάζει στις ανάγκες σας:

  • «Προθεσμιακή για Όλους»
  • «Προθεσμιακή με Ευελιξία»
  • «Προθεσμιακή με Ευρώ Επιστροφή»
  • «Προθεσμιακή σε Ξένο Νόμισμα»

Επιπλέον, μπορείτε από το e-Banking να παρακολουθείτε την προθεσμιακή σας κατάθεση αλλά και να την ανανεώσετε στη λήξη της.

Λογαριασμός online: Ανοίξτε online ένα Λογαριασμό Live ακόμη και με 0€ αρχικό ποσό. Έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας όποια στιγμή θέλετε από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας. Οι τόκοι του αποδίδονται κάθε μήνα. Οι πληρωμές και αγορές που πραγματοποιείτε με χρέωσή του χτίζουν το αφορολόγητό σας.

Ασφάλεια αυτοκινήτου online: Η Eurobank σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Eurolife FFH ΑΕΓΑ, δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε και να διαμορφώσετε online το κόστος της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Με την «Eurolife Ασφάλιση Αυτοκινήτου» επιλέγετε τις καλύψεις που χρειάζεστε, διαμορφώνετε online τα ασφάλιστρά σας, εξασφαλίζετε εκπτώσεις και δωρεάν υπηρεσίες, ολοκληρώνετε την αγορά σας online μέσα σε λίγα λεπτά.

Μέχρι και 31/12 κερδίζετε επιπλέον 1 μήνα δωρεάν ασφάλιση για κάθε νέο ετήσιο συμβόλαιο20€ δωροεπιταγή για καύσιμα σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ και BP.