Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αξία έχει να δημιουργείς για αυτούς που δημιουργούν, στηρίζοντάς τους ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά

Εδώ και 20 χρόνια, η Eurobank και η Eurolife FFH πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις του Bancassurance, με την ασφαλιστική να σχεδιάζει αποκλειστικά προϊόντα για τους πελάτες της τράπεζας τα οποία προσφέρονται μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Eurobank.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που προχωράμε μαζί και αναπτυσσόμαστε, ο σκοπός μας παραμένει πάντα ο ίδιος – να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών, να προσαρμοζόμαστε στις προκλήσεις κάθε εποχής και να προσφέρουμε λύσεις που ενδυναμώνουν τη σχέση μας με κάθε έναν ξεχωριστά.

Η ασφαλιστική εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, η οποία συστήθηκε ξανά στην αγορά, αλλάζοντας το όνομα και το λογότυπό της σε Eurolife FFH. Το νέο όνομα είναι ένα μεγάλο βήμα για τη Eurolife FFH, η οποία έχει στόχο να βρίσκεται στο πλευρό κάθε ανθρώπου που την εμπιστεύεται, λειτουργώντας διαφορετικά και δίνοντας αξία σε ό,τι είναι σημαντικό για τον καθένα. Βλέποντας όλα αυτά που μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι, εστιάζει στις στιγμές που τους παρακινούν καθημερινά, υποστηρίζοντας την καλύτερη εκδοχή της ζωής τους. Με την κληρονομιά της 20ετούς εμπειρίας της, η Eurolife FFH συνεχίζει να υποστηρίζει τα θέλω και τις επιδιώξεις των πελατών και των συνεργατών της, ενδυναμώνοντάς τους ώστε να σχεδιάζουν το μέλλον που έχουν ονειρευτεί. Διατηρώντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πρωτοπόρων προϊόντων και υπηρεσιών, αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει καθημερινά.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πιστεύουν στον εαυτό τους, να φροντίζει εκείνους που φροντίζουν, να δημιουργεί για εκείνους που δημιουργούν.