Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Συναλλαγές από την ασφάλεια του σπιτιού και τα εναλλακτικά δίκτυα.

Στο πλαίσιο υποστήριξης της προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε τα εναλλακτικά και ψηφιακά δίκτυά μας, που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των συναλλαγών σας, χωρίς να χρειάζεται να έρθετε σε κατάστημά μας.

Κάνετε τις συναλλαγές σας online από την ασφάλεια του σπιτιού σας

Με το e-Banking και το Eurobank Mobile App κάνετε από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας πάνω από 1.200 συναλλαγές, όπως:

  • Πληρωμές λογαριασμών (π.χ. ενέργεια, τηλεφωνία, ασφάλειες)
  • Πληρωμές οφειλών προς το Δημόσιο (π.χ. τέλη κυκλοφορίας, φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ)
  • Μεταφορές χρημάτων στην Ελλάδα
  • Πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών στην Ελλάδα

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε online κωδικούς σύνδεσης.

Κάνετε αναλήψεις & καταθέσεις στο δίκτυο ΑΤΜ της Eurobank

Στο δίκτυο ΑΤΜ μας σε όλη την Ελλάδα κάνετε αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε κατάστημα της τράπεζας. Κερδίζετε επιπλέον χρόνο με ταχεία ανάληψη από τον λογαριασμό σας.

Στα ΑΤΜ όλων των καταστημάτων μας κάνετε κατάθεση χωρίς να βάζετε τα μετρητά σε φάκελο με άμεση πίστωση του λογαριασμού σας.

Κάνετε τις αγορές σας online ή ανέπαφα

Χρησιμοποιήστε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα για να κάνετε τις καθημερινές σας αγορές, όπως σε σουπερμάρκετ και φαρμακεία:

  • Online στα ηλεκτρονικά καταστήματα
  • Ανέπαφα και χωρίς ΡΙΝ για αγορές έως 50€ σε φυσικά καταστήματα

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τη νέα υπηρεσία μας Eurobank Wallet, με το κινητό σας και χωρίς χρήση κάρτας σε φυσική μορφή. Η υπηρεσία Eurobank Wallet ενεργοποιείται μέσα από το Eurobank Mobile App και είναι διαθέσιμη για κάρτες Eurobank Mastercard και κινητά με λειτουργικό σύστημα Android 5+ που υποστηρίζουν λειτουργία NFC.

Για να συνεχίσετε απρόσκοπτα τις συναλλαγές σας, διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας και συμβάλλουμε στην εθνική προσπάθεια περιορισμού των μετακινήσεων και των επισκέψεων σε χώρους συγχρωτισμού.

Δείτε τα μέτρα που λαμβάνουμε για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων μας.