Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Eurobank θέλοντας να ενισχύσει την ψηφιακή της παρουσία, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το επόμενο βήμα στον κόσμο της ηλεκτρονικής τραπεζικής: το νέο Eurobank Mobile App και το νέο e-Banking!

Τώρα η καθημερινότητά σας γίνεται ακόμη πιο απλή μέσα από τις νέες πλατφόρμες που σχεδιάσαμε με βάση τις ανάγκες σας. 

Πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα μέσα σε ένα όμορφο, εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον!

Το νέο e-Banking σας δίνει τον έλεγχο

Όλα τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική οθόνη για να έχετε τον έλεγχο με την πρώτη ματιά. Έτσι, οι συναλλαγές σας γίνονται πιο απλά και γρήγορα, ακόμη και από την αρχική σελίδα.

Πραγματοποιήστε εύκολα μεταφορές και πληρωμές λογαριασμών, οργανισμών και πιστωτικών καρτών μέσω της έξυπνης μπάρας αναζήτησης. Η επανεκτέλεση των συναλλαγών γίνεται πλέον γρήγορα από τις αγαπημένες συναλλαγές.

Το νέο Eurobank Mobile App απλοποιεί την καθημερινότητα

Με το Eurobank Mobile App κάνετε συναλλαγές από το κινητό ή το tablet σας όπου κι αν βρίσκεστε. Συνδέεστε με βιομετρική ταυτοποίηση ή 4-ψήφιο PIN για μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα. Έτσι:

  • Βρίσκετε αμέσως τις πληροφορίες που χρειάζεστε 
  • Κερδίζετε καθημερινά χρόνο από τις πληρωμές σας  
  • Παρακολουθείτε εύκολα την πορεία των οικονομικών σας 

Οι κινήσεις κάθε λογαριασμού εμφανίζονται στο χρονολόγιό σας, όπου το υπόλοιπο και τα έσοδα/έξοδά σας απεικονίζονται διαδραστικά.

Στη Eurobank προσπαθούμε διαρκώς  να εξελίσσουμε και να εμπλουτίζουμε τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες με νέες δυνατότητες για να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο απλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ