Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Για εσάς που το lifestyle είναι τρόπος ζωής, έχουμε εξασφαλίσει πρόσβαση σε ξεχωριστά προνόμια που δίνουν ακόμα περισσότερη αξία και ποιότητα στη ζωή σας. Ταξιδέψτε, διασκεδάστε, απολαύστε κάθε στιγμή όπως ακριβώς την ονειρευτήκατε, όπως πραγματικά σας αξίζει.

Στο Personal Banking λειτουργούμε με επίκεντρο τις ξεχωριστές ανάγκες σας.
Παρέχοντάς σας πρόσβαση σε ξεχωριστά lifestyle προνόμια, διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας και δίνουμε αξία σε κάθε σας στιγμή.
Οργανώστε τον ελεύθερο χρόνο σας, σχεδιάστε εύκολα τα ταξίδια σας και αξιοποιήστε τις επιλογές που σας προσφέρουμε για την ανάπτυξη της ακίνητης περιουσίας σας. 

 

Προνόμια ψυχαγωγίας

Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας απολαμβάνοντας ξεχωριστή εξυπηρέτηση και προτεραιότητα για την κάλυψη κάθε ανάγκης:

  • Εύρεση, κράτηση και αγορά εισιτηρίων για εκδηλώσεις, θεάματα και αθλητικούς αγώνες στην Ελλάδα, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, με αποστολή στο χώρο σας
  • Αναζήτηση, κράτηση και παροχή πληροφοριών για εστιατόρια
  • Αναζήτηση δώρων για κάθε περίσταση και υποστήριξη στην οργάνωση της παράδοσής τους

Καλώντας στην ειδική γραμμή Europhone Personal Banking 2109555111 365 ημέρες το χρόνο από 10.00 έως 20.00, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι να είστε κάτοχος χρεωστικής κάρτας Personal Banking Debit Mastercard ή και Personal Banking Visa.

**Η αποστολή των εισιτηρίων επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Μάθετε περισσότερα

 

Ταξιδιωτικά προνόμια 

Προνομιακές τιμές και προτεραιότητα στις ταξιδιωτικές σας επιλογές!
Με τη χρήση της κάρτας σας Personal Banking Mastercard απολαμβάνετε σε προνομιακή τιμή την Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης (Executive Valet Parking) του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει σε 24ωρη βάση την ασφαλή μεταφορά και φύλαξη του οχήματός σας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς και την επιστροφή του στο ίδιο σημείο. 

Επιπλέον, απολαμβάνετε προτεραιότητα και εξειδικευμένες υπηρεσίες μέσω του Euroworld για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξασφαλίζουμε για εσάς προσφορές για εισιτήρια και ξενοδοχεία και πραγματοποιούμε την κράτηση για τις ημερομηνίες που θέλετε.

Καλώντας στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης Personal 213 0993196, από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 έως 18:00, το εξειδικευμένο προσωπικό του Euroworld είναι στη διάθεσή σας.

Μάθετε περισσότερα

 

Προνόμια ακίνητης περιουσίας

Mε την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Eurobank Property Services απολαμβάνετε προνομιακή τιμολόγηση και εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες ακίνητης περιουσίας όπως:

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκτιμήσεις ακινήτων
  • Πώληση επαγγελματικών, οικιστικών και επενδυτικών ακινήτων
  • Διαχειρίσεις κτιρίων
  • Τεχνικοί και πολεοδομικοί έλεγχοι

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Σχέσης Personal Banking που σας εξυπηρετεί.