Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί από την κρίση της πανδημίας, χαρακτηρίζεται από την αλλαγή στις καταναλωτικές μας συνήθειες, με τη δυναμική παρουσία του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με τις προοπτικές να είναι αβέβαιες ως προς την επιστροφή στην «παλιά καθημερινότητα», είναι σαφές ότι η μόνη διέξοδος επιβίωσης πολλών κλάδων, με έμφαση στο Εμπόριο και τη Μεταποίηση, είναι η στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η Eurobank, ως έμπιστος συνεργάτης κάθε επιχείρησης, ανταποκρίνεται στις εξελίξεις και προσφέρει ένα νέο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών.

Πρόκειται για το e-Commerce solutions, τη μοναδική δέσμη λύσεων στην ελληνική αγορά που συνδυάζει τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και υπηρεσίες αιχμής που παρέχονται με έκπτωση από τρίτες εταιρείες, όπως τη δημιουργία & διαχείριση e-Shop, ενημερωτικά σεμινάρια & τη συμβουλευτική υποστήριξη.

Οι μη τραπεζικές υπηρεσίες παρέχονται από τρίτες εταιρείες, με στόχο να δώσουν πρόσβαση σε υποστηρικτικές υπηρεσίες με προνομιακή εξυπηρέτηση και τιμολόγηση. Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα προσφέρει επιπρόσθετα για τους πελάτες της δωρεάν υπηρεσίες Digital Training μέσω του Digital Academy, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει αναπτύξει για την ψηφιακή ωρίμανση επιχειρήσεων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα διοργανώνονται τα online workshops με περιεχόμενο τα e-commerce Fundamentals της Convert Group και με τίτλο: «Ηλεκτρονικό εμπόριο: Βασικές αρχές, βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία».

Παράλληλα, η Τράπεζα έχει προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου - Ε.Σ.Η.Ε. (GR.EC.A) και στηρίζει το πρόγραμμα GR.EC.A Friday’s Workshops με στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών σε επίκαιρα θέματα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό επιχειρείν με έμφαση στο web και mobile development, τα analytics, τα logistics και τις μεταφορές, τις ηλεκτρονικές πληρωμές, το ψηφιακό marketing κ.ά.

Ο Επαγγελματικός Σύμβουλος Business Banking βρίσκεται στη διάθεσή σας για να προσφέρει λύσεις και να σας συμβουλεύσει σε κάθε στάδιο επιχειρηματικής δραστηριότητας της επιχείρησής σας.