Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Το Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή κέρδισε τους πελάτες μας αλλά και τους κριτές των φετινών Retail Business Awards, επιβεβαιώνοντας ότι η αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση των αναγκών σας με τον πιο καινοτόμο τρόπο, μας χαρίζει την πρώτη θέση. 

Tο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank απέσπασε την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία Retail Loyalty Reward Programs/Cards στα Retail Business Awards 2019, το μεγαλύτερο θεσμό Λιανικού Εμπορίου και Βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Η βράβευση αυτή έρχεται ως αναγνώριση της επένδυσης που εδώ και 12 χρόνια κάνουμε συνειδητά ως Τράπεζα στην ανάπτυξη του προγράμματος €πιστροφή.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και εξελίσσεται με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, και είναι μια κομβική υπηρεσία για την ανάπτυξη της μακροχρόνιας σχέσης που επιθυμούμε να χτίσουμε μαζί σας.

Με περισσότερους από 8.500 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, είναι τιμή μας που τα μεγαλύτερα ονόματα του λιανεμπορίου είναι στρατηγικοί συνεργάτες της Eurobank και του προγράμματος €πιστροφή.

Είναι χαρά και ικανοποίησή μας να σας προσφέρουμε επιβράβευση από κοινού στις καθημερινές σας συναλλαγές. 
Δέσμευση μας είναι να συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή με νέες συνεργασίες και λειτουργίες, ώστε να παραμένουμε συνειδητά η πρώτη σας επιλογή.