Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η Eurobank συμμετέχει ενεργά στο καινοτόμο Πρόγραμμα Naxos Smart Island, που οργανώνεται με πρωτοβουλία της Amazon Web Services (AWS) και τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης, και συμβάλλει στην ψηφιακή αναβάθμιση της Νάξου και στην υιοθέτηση σύγχρονων βιώσιμων προτύπων ανάπτυξης στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα.

Από την πρώτη στιγμή η Τράπεζα στήριξε με τις πρωτοβουλίες της το Πρόγραμμα Naxos Smart Island, το οποίο παρουσιάσθηκε στη Νάξο την Τρίτη και την Τετάρτη, 4 & 5 Οκτωβρίου 2022, παρουσία των κ.κ. Υπουργών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, του κ. Cameron Brooks, Director of Public Sector, Europe, Middle East & Africa της AWS και του Δημάρχου Νάξου, κ. Δημήτρη Λιανού, οι οποίοι ανέλυσαν στις ομιλίες τους τη στρατηγική και τις δράσεις της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας.

Tην Eurobank εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γενικοί Διευθυντές, Retail Banking, Ιάκωβος Γιαννακλής, Δικτύου Καταστημάτων, Γιάννης Σεραφειμίδης, Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου, Μιχάλης Βλασταράκης,η Βοηθός Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής Τομέα Specialized Segments & Customers Excellence Retail Banking, κα Ελίνα Νικάκη και κλιμάκιο ανώτερων στελεχών της Τράπεζας.

Να σημειωθεί πως η Eurobank ανακοίνωσε πρόσφατα στρατηγική συνεργασία με την AWS η οποία είναι χορηγός για το egg - enter•grow•go, τον επιχειρηματικό επιταχυντή της Eurobank που στα δέκα χρόνια λειτουργίας του έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση του ελληνικού συστήματος καινοτομίας.

Η Eurobank προωθεί σύγχρονες λύσεις για την πραγματοποίηση ευκολότερων και ταχύτερων συναλλαγών των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού, στηρίζει την ψηφιακή αναβάθμιση και την επιχειρηματική δικτύωση των επιχειρήσεων της Νάξου, ενός σημαντικού κόμβου ανάπτυξης στη νησιωτική Ελλάδα, ενώ παρέχει διευκολύνσεις για να καταστεί το νησί πιο ελκυστικός τόπος εγκατάστασης ψηφιακών νομάδων, με τις εξής δράσεις:

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις πρωτοβουλίες της Τράπεζας στη Νάξο εδώ.