Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αποκτήστε στεγαστικό δάνειο με σταθερή δόση και ευελιξία στην αποπληρωμή.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου.

  • Σταθερή δόση με ευελιξίες αποπληρωμής
    Επιλέξτε σταθερό επιτόκιο για τη σιγουριά μιας σταθερής και προκαθορισμένης δόσης που μπορεί να ισχύει για όλη τη διάρκεια του δανείου. Στη διάρκεια του στεγαστικού δανείου σας είναι πιθανό η οικονομική σας κατάσταση να επηρεαστεί από απρόοπτα έξοδα ή τα εισοδήματά σας να αυξηθούν. Ελάτε σε ένα κατάστημά μας για να σχεδιάσουμε μαζί τον τρόπο που σας ταιριάζει για να αποπληρώσετε το στεγαστικό δάνειό σας.Αξιοποιήστε το προνομιακό επιτόκιο που προσφέρουμε αποκλειστικά για εσάς μέσω του προγράμματος Εκκίνηση Στέγη.
  • Οικονομική προέγκριση δανείου σε 3 μόλις μέρες
    Υποβάλλετε την αίτηση σας για την οικονομική προέγκριση του δανείου σας και σε 3 μόλις μέρες έχετε απάντηση. Έτσι είστε σε θέση να γνωρίζετε τις αξίες ακινήτου που θα αναζητήσετε.
  • Προστατεύστε την περιουσία και την οικογένειά σας
    Μαζί με το δάνειό σας, μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα ασφαλιστικά προγράμματα για την προστασία του ακινήτου σας και την κάλυψη των αναγκών σας ως δανειολήπτης, επιλέγοντας μέσα από μία πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων της Eurolife FFH.

Ο Personal Banker σας είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά ακινήτων από τον κ. Ανδρίτσο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Cerved Property Services S.A. στο παρακάτω podcast.