Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το νέο οικονομικό τοπίο που διαμορφώνεται δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σας, τα οποία χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις για να απαντηθούν.

Στη Eurobank μοιραζόμαστε αυτή τη γνώση και την εμπειρία μας μαζί σας, και σας προσφέρουμε πληθώρα επιλογών για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τα χρήματά σας.

Εμπειρία & τεχνογνωσία

Ο Personal Banker σας είναι πιστοποιημένος από την Τράπεζα της Ελλάδος για τις επενδυτικές υπηρεσίες που σας προσφέρει, παρακολουθεί την αγορά και τις εξελίξεις στο χρηματοοικονομικό περιβάλλον και σας ενημερώνει σχετικά. Πραγματοποιεί μαζί σας καταγραφή των προσωπικών σας αναγκών και στόχων και με βάση το επενδυτικό σας προφίλ, σας παρέχει την κατάλληλη ενημέρωση για τη διαμόρφωση της επενδυτικής σας στρατηγικής.

Επενδυτικές επιλογές

Ανακαλύψτε τις επιλογές που έχετε για τη διαχείριση των χρημάτων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε επενδυτικά προϊόντα και επενδυτικά ασφαλιστικά προϊόντα για τη διαχείριση του κεφαλαίου σας. Σας δίνουμε πρόσβαση σε μεγάλο εύρος επενδυτικών προϊόντων, αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων προϊόντων Ο.Σ.Ε.Κ.Α. μεγάλων διεθνών επενδυτικών οίκων με την υποστήριξη της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ καθώς και επιλογών σε χρηματιστηριακές αγορές με την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου που ταιριάζει στο επενδυτικό σας προφίλ, και απαντάει στις ανάγκες σας.

Συνεχής ενημέρωση

Οι εξειδικευμένες οικονομικές αναλύσεις της ομάδας Eurobank Research σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία των οικονομιών και των χρηματοοικονομικών αγορών. Έτσι μπορείτε να εντοπίζετε έγκαιρα ευκαιρίες και να λαμβάνετε τις επενδυτικές αποφάσεις σας, με περισσότερη γνώση. Για να ενημερώνεστε για τα μακροοικονομικά ζητήματα στην Ελλάδα και διεθνώς, μπορείτε να κάνετε online εγγραφή στις Οικονομικές Αναλύσεις της Eurobank εδώ.

Ο Personal Banker σας είναι πάντα δίπλα σας και σας παρέχει την εξειδικευμένη γνώση που χρειάζεστε για το σχεδιασμό του επενδυτικού πλάνου που ταιριάζει στις ανάγκες και τους στόχους σας.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.