Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Μεταφέροντας τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank έως 31/03 κερδίζετε €50 €πιστροφή, ενώ μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον έως €50 €πιστροφή πραγματοποιώντας συμπληρωματικές συναλλαγές.

Στην Eurobank, στόχος μας είναι να δημιουργούμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να τους επιβραβεύουμε για την επιλογή τους να συνεργάζονται μαζί μας.

Έτσι, εάν είστε Δημόσιος Υπάλληλος, Συνταξιούχος, Απόστρατος ή ανήκετε στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank έως και 31.03.2022 και κερδίστε €50 €πιστροφή.

Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε συνολικά έως €50 €πιστροφή εάν κάνετε συμπληρωματικές ενέργειες μαζί ή ξεχωριστά έως και 30.06.2022.
Συγκεκριμένα κερδίζετε:

  • €20 €πιστροφή με αγορές από €50 και πάνω με νέα πιστωτική κάρτα. Αρκεί να υποβάλλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα έως και 31.03.2022 και η κάρτα σας να εκδοθεί έως και 30.04.2022.
  • €10 €πιστροφή για αγορές με τη χρεωστική κάρτα σας αξίας €200 και πάνω. Αρκεί να έχετε την ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων Safe Pocket της Eurolife FFH ΑΕΓΑ.
  • €10 €πιστροφή με την πρώτη συναλλαγή σας μέσα από το Eurobank Mobile App που κατεβάζετε στο κινητό σας.
  • €10 €πιστροφή για ανάθεση 4 πάγιων εντολών εξόφλησης τακτικών οφειλών, όπως λογαριασμοί ρεύματος, τηλεφωνίας κ.ά. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε min 2 πάγιες εντολές με κέρδος €5 €πιστροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πιστωθεί η μισθοδοσία ή η σύνταξή σας στον λογαριασμό σας στην Eurobank έως και 30.06.2022.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι & οι προϋποθέσεις

Εάν επιλέξετε να λαμβάνετε τη σύνταξη ή τη μισθοδοσία σας στην Eurobank, έχετε πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές σας, εξασφαλίζετε επιπλέον προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα:

  • Μισθοδοσία Προνόμιο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους
  • Για εμένα για τους Συνταξιούχους
  • Κάθε μέρα σύμμαχοι για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας & Απόστρατους

Ενημερωθείτε αναλυτικά