Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τώρα κάθε ιδιώτης που ενδιαφέρεται να ξεκινήσει συνεργασία με τη Eurobank, μπορεί να το πραγματοποιήσει από το κινητό του, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτεί κατάστημα!

Παρακολουθώντας τις τάσεις, τις εξελίξεις και τη στροφή του κοινού στη χρήση ψηφιακών καναλιών χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, σχεδιάσαμε και προσφέρουμε την υπηρεσία ‘Εξ αποστάσεως έναρξη συνεργασίας για Φυσικά πρόσωπα’.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε ιδιώτες που επιθυμούν να γίνουν πελάτες της Eurobank χωρίς την φυσική παρουσία τους στο κατάστημα και ολοκληρώνεται μέσα από το Eurobank Mobile App.

Αφορά μόνιμους κατοίκους που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος, φορολογούνται αποκλειστικά στην Ελλάδα, διαθέτουν Ελληνικό έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο) και δεν διαθέτουν κανένα προϊόν στην Eurobank, ενεργό ή ανενεργό.

Η διαδικασία είναι απλή, προσφέρει μία εύκολη εμπειρία χρήσης και κατανόησης όλων των βημάτων και ολοκληρώνεται σε max 15 λεπτά.

Ο υποψήφιος πελάτης κατεβάζει το Eurobank Mobile App, από το Google Pay ή το App Store, επιλέγει «Άνοιγμα Λογαριασμού» και ακολουθεί τα παρακάτω βήματα:

  1. Βασικές Πληροφορίες: Συμπλήρωση Προσωπικών Στοιχείων
  2. Ταυτοποίηση Πελάτη: Μέσω Υποβολής Σχετικών Εγγράφων
  3. Επικοινωνία με Εκπρόσωπο: On line συνομιλία με agent μέσω video
  4. Κωδικοί e-Banking: Έκδοση Κωδικών e-Banking
  5. Οικονομικό Προφίλ Πελάτη: Πλάνο Συνεργασίας & Αναμενόμενη Συναλλακτική Δραστηριότητα
  6. Ολοκλήρωση Ενεργειών

Ο υποψήφιος πελάτης ενημερώνεται με SMS για την έκβαση του αιτήματός του και εφόσον αυτό εγκριθεί  αποκτά λογαριασμό, χρεωστική κάρτα Eurobank Debit Mastercard και κωδικούς για το e-Banking & το m-Banking.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο μέσω του Eurobank Mobile App.

Για μεγαλύτερη ευκολία, κατεβάστε το Eurobank Mobile App δωρεάν στο κινητό σας!

Βρείτε το Eurobank Mobile App στο Google Play  Βρείτε το Eurobank Mobile App στο App Store  Βρείτε το Eurobank Mobile App στο AppGallery

Ενημερωθείτε αναλυτικά