Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η στήριξη της Παιδείας αποτελεί στρατηγικό πυλώνα εταιρικής υπευθυνότητας της Eurobank, με δράσεις οι οποίες επιβραβεύουν την αριστεία, στηρίζουν ενεργά τη νέα γενιά και προσφέρουν ευκαιρίες για μάθηση και επιτυχή ένταξη στον επαγγελματικό στίβο.

Η επιβράβευση της ευγενούς άμιλλας, της διαρκούς προσπάθειας κατάκτησης νέων κορυφών, η ανάδειξη ακαδημαϊκών επιδόσεων και δυνατοτήτων, καθώς και η στήριξη δομών και πρωτοβουλιών που προάγουν την Παιδεία είναι οι κύριοι στόχοι του προγράμματός μας Μπροστά για την παιδεία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Eurobank κάθε χρόνο επιβραβεύει τους αριστούχους απόφοιτους όλων των λυκείων της χώρας, προσφέροντας τους ηθικά και υλικά  κίνητρα για περισσότερη μάθηση και εξέλιξη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έχει γίνει συνώνυμο της επιβράβευσης της προσπάθειας και της αριστείας. Συμπληρώνει 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας και συνεχίζει να αυξάνει τον συνολικό αριθμό των βραβευθέντων που φέτος ανέρχονται πλέον σε 20.651. Αναδεικνύει το σεβασμό της Τράπεζας σε αξίες, όπως η γνώση και η αριστεία και απευθύνεται στην πρώτη ή τον πρώτο σε βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις αριστούχο απόφοιτο, με 18.000 μόρια και άνω, σε κάθε ένα από τα περίπου 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Για άλλη μία χρονιά, τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση των καθιερωμένων τελετών βράβευσης σε όλη την Ελλάδα. Οι αριστούχοι διακρίθηκαν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες επιδεικνύοντας υπομονή και ήθος. Η Eurobank βράβευσε διαδικτυακά 1.106 αριστούχους για το εκπαιδευτικό έτος 2020 – 2021, οι οποίοι έλαβαν τα βραβεία τους με QR CODE με δυνατότητα σάρωσης, για να τα δουν τρισδιάστατα και να φωτογραφηθούν με αυτά. Δείτε ιστορίες των αριστούχων μας στο Instagram #mprostagiatinpaideia.

Με την πεποίθηση ότι η σημαντικότερη επένδυση που μπορεί και οφείλει να κάνει μία κοινωνία προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον της, είναι σε απόλυτη προτεραιότητα η παιδεία, η Eurobank κοιτάει μπροστά και υλοποιεί δράσεις που δίνουν ώθηση στους νέους να αναπτυχθούν, να προοδεύσουν και να γίνουν ο θεμέλιος λίθος αναγέννησης και ευημερίας της χώρας μας.