Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Επενδύουμε συστηματικά στη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να σας προσφέρουμε εξελιγμένη εμπειρία χρήσης στο Eurobank Mobile App.

Έτσι, σχεδιάσαμε και σας προσφέρουμε:

Φωνητικές εντολές Siri

Η  νέα λειτουργικότητα Voice Banking παρέχεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Eurobank σε πελάτες της με smartphones iOS τα οποία στηρίζουν την υπηρεσία Siri.

Μπορείτε να εκτελέσετε μέσω φωνητικής εντολής:

  • μεταφορά χρημάτων IRIS Payments, για να στείλετε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό σε τρίτο άτομο, κάνοντας χρήση του τηλεφωνικού του αριθμού ή του ΑΦΜ του.
  • ενημέρωση σχετικά με το υπόλοιπο των λογαριασμών σας

Οι συναλλαγές διέπονται από τις ίδιες προδιαγραφές ασφάλειας που πληροί το σύνολο του Eurobank Mobile App.

Ξεκινώντας με το γνωστό “Hey Siri”, στη συνέχεια μπορείτε να συνθέσετε τη φωνητική εντολή στα αγγλικά, με τρόπο που θα είναι κατανοητός από τη Siri.

Ανάκτηση PIN

Τώρα αν ξεχάσετε ή χάσετε το PIN οποιασδήποτε κάρτας σας Eurobank, δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε κατάστημα. Μέσω της δυνατότητας ανάκτησης PIN, μπορείτε να προβάλετε  το PIN της κάρτας σας, ακολουθώντας μια σύντομη διαδικασία στο Eurobank Mobile App με όλες τις κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας. Τη νέα λειτουργικότητα θα βρείτε στο μενού «Ρυθμίσεις», στο χρονολόγιο κάθε κάρτας σας.

Dark Mode

Πρωτοπόρος των εξελίξεων, η Eurobank στο πλευρό των πιο “dark” χαρακτήρων, συμβαδίζει στον χρωματισμό της εποχής που τα θέλει όλα πιο σκούρα, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα επιλογής

Προσαρμογή αρχικής σελίδας (Dashboard customization)

Με στόχο την επίτευξη μεγαλύτερης ευελιξίας, το Eurobank Mobile App σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον πλήρη έλεγχο της οικονομικής σας εικόνας στην αρχική οθόνη του κινητού σας: μπορείτε να αλλάζετε όχι μόνο τη σειρά εμφάνισης των προϊόντων σας, αλλά και να αποκρύπτετε όποια προϊόντα δεν επιθυμείτε να βλέπετε.

Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ