Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Το νέο οικονομικό τοπίο που διαμορφώνεται δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σας, τα οποία χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις για να απαντηθούν. 

Στη Eurobank μοιραζόμαστε αυτή τη γνώση και την εμπειρία μας μαζί σας και σας προσφέρουμε πληθώρα επιλογών για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τα χρήματά σας.

Επενδυτικές επιλογές

Ανακαλύψτε τις επιλογές που έχετε για τη διαχείριση των χρημάτων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε επενδυτικά προϊόντα και επενδυτικά ασφαλιστικά προϊόντα για τη διαχείριση του κεφαλαίου σας. Σας δίνουμε πρόσβαση σε μεγάλο εύρος επενδυτικών προϊόντων, αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων προϊόντων Ο.Σ.Ε.Κ.Α. μεγάλων διεθνών επενδυτικών οίκων με την υποστήριξη της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ καθώς και επιλογών σε χρηματιστηριακές αγορές με την υποστήριξη της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου που ταιριάζει στο επενδυτικό σας προφίλ και απαντάει στις ανάγκες σας.

Συνεχής ενημέρωση

Οι εξειδικευμένες οικονομικές αναλύσεις της ομάδας Eurobank Research σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία των οικονομιών και των χρηματοοικονομικών αγορών. Έτσι μπορείτε να εντοπίζετε έγκαιρα ευκαιρίες και να λαμβάνετε τις επενδυτικές αποφάσεις σας, με περισσότερη γνώση. Για να ενημερώνεστε για τα μακροοικονομικά ζητήματα στην Ελλάδα και διεθνώς, μπορείτε να κάνετε online εγγραφή στις Οικονομικές Αναλύσεις της Eurobank εδώ.

Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία και την πείρα μας

Τα εξειδικευμένα στελέχη των καταστημάτων μας είναι στη διάθεσή σας για να σας παρέχουν την κατάλληλη ενημέρωση για να διαμορφώσετε την επενδυτική σας στρατηγική. Κλείστε ραντεβού στο κατάστημα Eurobank που σας εξυπηρετεί μέσω της υπηρεσίας Ραντεβού στο Κατάστημα.

Μάθετε περισσότερα

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ