Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
H Eurobank προσφέρει από σήμερα στους πελάτες της το Google Pay™! To νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Google που σας δίνει τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών σε εκατομμύρια μέρη με τον πιο γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο.

Μέσω του Google Pay™, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές και πληρωμές σας με κάρτες Eurobank Visa & Mastercard, σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και online.

Γνωρίστε τον νέο, απλό και ασφαλή τρόπο πληρωμής, προσθέτοντας σήμερα τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες Eurobank κάρτες σας στο Google Pay™ και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει για τις συναλλαγές σας:

 • Ανέπαφες συναλλαγές
  Με το Google Pay™, δεν χρειάζεται να ψάχνετε το πορτοφόλι και τις κάρτες σας. Κάνετε αγορές ανέπαφα πληρώνοντας απλά και μόνο με το Android κινητό σας σε POS, χωρίς να χρειάζεται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας σας.
 • Online συναλλαγές
  Κάνετε τις online συναλλαγές σας απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιλέγετε Πληρωμή με Google Pay™ κατά την ολοκλήρωση αγοράς, επιβεβαιώνετε την αγορά και είστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς σε κάθε νέα εφαρμογή ή ιστότοπο.
 • Προνόμια καρτών Eurobank
  Συνεχίζετε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που σας προσφέρουν οι κάρτες σας στη φυσική τους μορφή και συνεχίζετε να κερδίζετε και να εξαργυρώνετε από το πρόγραμμα επιβράβευσής τους.
 • Ασφάλεια
  Όταν χρησιμοποιείτε το Google Pay™, ο αριθμός της Eurobank κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στη συσκευή σας ούτε κοινοποιείται στους εμπόρους. Με αυτόν τον τρόπο, τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν κρυπτογραφημένα και προστατευμένα από τρίτους.

Χρησιμοποιήστε το Google Pay™ σε εκατομμύρια επιχειρήσεις που υπάρχουν τα παρακάτω σύμβολα και πληρώστε με ασφάλεια και ταχύτητα.

Μάθετε περισσότερα