Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Eurobank εισάγει, πρώτη στην ελληνική αγορά, την πρωτοποριακή υπηρεσία  “Payment Initiation”. Μία νέα online λειτουργικότητα που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του e-Banking της Eurobank να πραγματοποιούν μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό τους, σε άλλες τράπεζες στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, με την καινοτόμα αυτή λειτουργικότητα μπορείτε μέσα από το e-Banking σας να εκτελείτε χρηματικά εμβάσματα, χρεώνοντας λογαριασμούς που τηρείτε και σε άλλες συστημικές τράπεζες. Η εκτέλεση της πληρωμής ολοκληρώνεται με χρέωση του λογαριασμού που τηρείτε σε τρίτη τράπεζα, ενώ η υπηρεσία αφορά σε μεταφορές που γίνονται σε ευρώ προς οποιαδήποτε ελληνική ή ευρωπαϊκή τράπεζα.

Για να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία διασύνδεσης λογαριασμών μεταξύ των τραπεζών “Account Aggregation” από το e-Banking σας.

Οι συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοένα και περισσότερες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες από τα ηλεκτρονικά μας κανάλια e-Banking και Eurobank Mobile App, που στόχο έχουν την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μάθετε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ