Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η αγορά σπιτιού είναι μια σημαντική απόφαση για να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή στο σπίτι που ονειρεύεστε. Το δικό σας σπίτι! Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με προνομιακούς όρους για το κυμαινόμενο επιτόκιό σας, online μέσω v-Banking ή σε ένα κατάστημά μας και επίσης να επωφεληθείτε από προνόμια που σχεδιάσαμε για 1η φορά ειδικά για εσάς, με την εκταμίευση του δανείου σας έως και 31.03.2023.

Αγοράστε, κατασκευάστε, επισκευάστε ή ανακαινίστε το σπίτι σας σήμερα.

Προνομιακοί όροι για το κυμαινόμενο επιτόκιό σας

Επιλέξτε κυμαινόμενο επιτόκιο και επωφεληθείτε από εκπτώσεις που προσφέρουμε ανάλογα με την ιδιότητα ή τη σχέση σας με την Eurobank. Εναλλακτικά, επιλέξτε σταθερό επιτόκιο για την αρχική ή για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Online απόκτηση

Κάντε την αίτησή σας μέσω e-Banking και ολοκληρώστε τη διαδικασία με βιντεοκλήση μέσω v-Banking, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε κάποιο φυσικό κατάστημα.

Ένας εκπρόσωπός μας σας καθοδηγεί βήμα-βήμα με βιντεοκλήση, μέχρι να βρείτε το στεγαστικό δάνειο που καλύπτει τις ανάγκες σας και να ολοκληρώσετε την αίτησή σας. Με τον τρόπο αυτό, εφόσον εγκριθεί το δάνειο, θα χρειαστεί μόνο μία επίσκεψη σε κατάστημά μας για την υπογραφή της σύμβασης.

Εναλλακτικά, κλείστε ραντεβού στο κατάστημα Eurobank που σας εξυπηρετεί για να συζητήσετε με έναν Σύμβουλό μας για το στεγαστικό σας δάνειο. Ο Σύμβουλος είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, από την υποβολή της αίτησης μέχρι την εκταμίευση του δανείου.

Ακόμα περισσότερα προνόμια

Με την εκταμίευση του δανείου, έως και 31.03.2023 μπορείτε να απολαύσετε ακόμα περισσότερα προνόμια για το νέο σας σπίτι αλλά και για εσάς:

  • Δωρεάν Ασφάλιση Περιεχομένου Κατοικίας για 1 χρόνο από την Eurolife FFH ΑΕΓΑ, για να προστατέψετε το περιεχόμενο του νέου σπιτιού σας από κινδύνους όπως κλοπή, πυρκαγιά, έκρηξη, διαρροή, φυσικά φαινόμενα κ.ά.
  • €100 €πιστροφή, αν αποκτήσετε έως και 30.04 νέα πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, για να καλύψετε ανάγκες σας, εξαργυρώνοντας το ποσό σε όποιες από τις περισσότερες από 8.500 επιχειρήσεις του προγράμματος €πιστροφή επιθυμείτε.
  • 10% €πιστροφή σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσετε στην ΙΚΕΑ (φυσικά καταστήματα και online), με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, σε διάστημα 6 μηνών.
  • Κουπόνι έκπτωσης 15% μίας χρήσης σε διάστημα 6 μηνών, στα καταστήματα Πλαίσιο για αγορές λευκών συσκευών & τηλεοράσεων, σε φυσικά καταστήματα, online και τηλεφωνικά στο 2102895000. Το κουπόνι δεν ισχύει κατά την περίοδο των εκπτώσεων.
  • Δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, για πτήσεις εντός Ελλάδας οικονομικής θέσης, με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Τηλεφωνήστε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank στο 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00‑21:00 και λύστε κάθε απορία σας, σχετικά με την απόκτηση στεγαστικού δανείου.

Θέλω να ενημερωθώ